Trupe din Republica Moldova vor evolua live pe Radio Guerrilla, România
Начало: 15/02/2021 - 17:00
Место: online
Цена: -
FACEBOOK

În 15 februarie 2021, începem transmisiunea live a formațiilor din Moldova pe Radio Guerrilla.

Guerrilive de Acasă este o reinterpretare a emisiunii Guerrilive în format pandemic, care transmite în direct, concerte cu trupe din România.

Primul concert din această serie va fi găzduit de SoundLab, în Centrul Industriilor Creative Artcor, al formației Cosmos în Buzunar transmis pe platforma celor de la Eliberadio. Evenimentul este realizat cu suportul POT Music, Pascaru Production și Racketa Prodaction.

Al doilea concert va păstra același format, pe 22 februarie, Live la Radio Guerilla va fi formația The Glimpse.

„Suntem bucuroși să evoluăm la Radio Guerrilla, e a doua noastră prestație la acest post de radio emblematic. Sperăm că această colaborare pandemică să nu fie unitară ci să pună începutul unei relații de durată, ce va oferi posibilitatea mai multor trupe din Republica Moldova să comunice prin intermediul muzicii, cu un public mai larg decât cel local.” Pavel Olari, solistul trupei Cosmos în Buzunar.

Vă invităm să ciuliți urechile și să fiți atenți la monitoare, luni, 15 februarie, începând cu ora 17.00, pe pagina oficială Radio Guerrilla. facebook.com/radio.guerrilla

„Pandemia a redus drastic posibilitatile trupelor de a se expune publicului larg. Ne mai vorbind de publicul din afara Moldovei. În același timp, izolarea i-a împins pe mulți muzicieni să creeze material nou. Acum ni se deschide oportunitatea să apărem la cel mai râvnit post de Radio din România, care susține muzica nouă, alternativă și de calitate. Sperăm ca acest început să aibă o continuitate pentru ca mai mulți artiști din Republica Moldova să poată ajunge în fața publicului din România, chiar și virtual.” spune Lilian Severin, fondator Pot Music.

Cum spun cei de la Radio Guerrilla — Binili Învinge!

„Cred că astăzi poți organiza un festival cu mai multe scene, care să dureze câteva zile bune, exclusiv cu muzică bună românească, muzică bună românească din perspectiva ascultătorului Radio Guerrilla. Și da, dincolo de modestie, trebuie să spun că noi, Radio Guerrilla, am avut o contribuție determinantă, forțând crearea unei piețe muzicale românești noi, Alternative.” Adrian Popescu, Managing Partner la Radio Guerrilla

* Radio Guerrilla este un post de radio independent din România, care a apărut în București, la data de 29 noiembrie, 2004. Primul buletin de știri al Radio Guerrilla, difuzat la ora 11:00, a fost prezentat de Adrian Năstase, iar cel de la ora 12:00 a fost prezentat de Traian Băsescu, cei doi fiind la acel moment în cursa electorală pentru președinția României, turul al doilea.

În 2013, i s-au retras licențele de emisie în FM, continuând emisia online. Din 2016, postul a redobândit 7 licențe și a reluat și emisia pe FM, momentan emite pe 19 frecvențe în orașele din România.

Telegram