Rockit Conference marchează 7 ani de inovație digitală!
Telegram

Rockit Conference marchează 7 ani de inovație digitală!

Anul 2021 marchează 7 ani de Rockit Conference, cel mai îndrăgit eveniment digital autohton. În cei „7 ani de acasă”, a conectat un public de peste 10.000 persoane din Comunitatea Europeană și invitat în scenă peste 100 de speakeri de pe  tot mapamondul. Ediția Rockit Conference din 7-8 mai va continua tradiția și aduna cei mai buni speakeri și speakere pentru a încuraja inovațiile digitale.

Evenimentul a fost lansat în 2014 de către o echipă de entuziaști și a adunat în sala mică a unui cinematograf 120 de persoane, iar pasiunea acestora a devenit o sursă de inspirație pentru mulți. Până în prezent, au fost organizate 10 evenimente marca Rockit, invitați peste 100 de speakeri și speakere din 27 de țări și a fost creată o comunitate de persoane care colaborează și inovează în domeniile sale, numită Academia Rockit.

 „Rockit Conference a apărut și mereu va fi un eveniment de comunitate bazate pe respect, colaborare și susținere. De altfel, și inspirația evenimentului a venit din filmul Star Trek, unde misiunea navei Enterprise era explorarea necunoscutului pe principii de incluziune. Mă bucur că entuziasmul și pasiunea ne-au adus în al 7-lea an de inovație și au rezonat cu partenerii autohtoni, dar și cei regionali, iar comunitatea noastră poate să se conecteze la noi posibilități. Dacă până acum am arătat întregii lumi că avem cu cine să ne mândrim, la această ediție ne vom concentra pe susținerea potențialului nevalorificat din Moldova”, povestește Artur Gurău, fondatorul Rockit Conference și Academia Rockit.

În ”noua realitate”  Rockit Conference a intrat pe scena internațională cu dreptul, ediția online din  2020 adunând peste 160.000 de vizualizări, 42 de speakeri și speakere și 21 ore de transmisie live. Acum, la cei 7 ani de activitate, Rockit Conference din 2021 va avea loc în format hibrid (atât online, cât și offline) cu acces liber la evenimentul online. Spre deosebire de anii precedenți, în acest an Rockit se concentrează pe susținerea inovatorilor, inovatoarelor, creatorilor și creatoarelor din Moldova, pentru a le oferi șanse de dezvoltare, dar și resursele necesare.

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată susținerii  educației, inovației și transformării digitale. Una dintre misiunile Conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri și lidere, a aduce impact și soluții alături de experți și experte internaționale.

 

Adaugă Rockit Conference 2021 în agenda ta!

 

Informații utile

Instagram Rockit Conference

Facebook Rockit Conference

Site Rockit Conference

Telegram