Rockit Conference a decolat în spațiul digital. Vezi agenda detaliată a evenimentului
Telegram

Rockit Conference a decolat în spațiul digital. Vezi agenda detaliată a evenimentului

Astăzi, 7 mai, a decolat în spațiul virtual cel mai important eveniment digital din Moldova, Rockit Conference. Conferința a luat start în format online și offline, începând cu 10:00, iar agenda acesteia include 13 speakeri și 2 paneluri.

Evenimentul are loc pe 7 și 8 mai în format hibrid, online și offline, cu acces liber pentru toți doritorii ce vor să privească lucrurile inteligent, dar și inovator, găsind soluții. Cei 27 de speakeri vor contribui la crearea unei viziuni de transformare a obstacolele în oportunități, prin exemple proprii, dar și soluții pentru a aplica proiecte la nivel local.

Pentru doritorii de a urmări în format offline evenimentul și pentru oportunități de networking, organizatorii au instalat un ecran în curtea Centrului de dezvoltare a industriilor creative, ArtCor, în ambele zile ale conferinței. Organizatorii încurajează toți vizitatorii să respecte normele de siguranță, să poarte măști și să respecte distanța socială.

Deschiderea Rockit Conference a fost marcată de o prezență deosebită, Doamna Președinte Maia Sandu, care a avut o adresare comunităților creative și inovatoare. Ea a menționat că potențialul educației digitale și al inovației este enorm, mai ales în domeniul industriilor creative, și dezvoltarea acestui potențial poate ajuta Moldova să devină un partener egal în lumea modernă.

”Rolul statului este să sprijine inovația și să fie promotorul transformării digitale. Astfel putem crea locuri de muncă, oferi salarii bune pentru ca tinerii noștri să rămână acasă, putem transparentiza procesele publice și putem aduce investiții acasă”, a dezvăluit Doamna Președinte.

Vezi mai jos agenda primei zile a Rockit și care sunt speakerii stelari ce pășesc în scena fizică, dar și virtuală a conferinței.

Reamintim că evenimentul Rockit Conference a fost lansat în 2014 cu scopul de a susține educația,  inovația și transformarea digitală. Misiunea Rockit este susținerea inovatorilor digitali, formarea unei comunități de lideri și lidere pentru a genera impact identifica soluții.

Organizator: Academia Rockit
Parteneri: ArtCor, GranatX
Sponsori: Moldova IT Park, MAIB, Western NIS Enterprise Fund
Susținători: Bayer, Agenția de Investiții din Moldova, Garmin, AB Partners, Media Show Group, Agenția de Guvernare Electronică

Informații utile:

Instagram Rockit Conference
Rockit Conference: Dă-i foială local
Facebook Rockit Conference
Site Rockit Conference

Video ROCKIT //  Video Embedded

Facebook Mesaj video al Doamnei Președinte Maia Sandu
Youtobe Mesaj video al Doamnei Președinte Maia Sandu

Telegram