Proiecție ante-festival „Madalena” | FIF Queer Voices
Начало: 28/11/2021 - 18:00
Место: str. Șciusev 79
Цена: -
FACEBOOK
Festivalul Internațional de Film Queer Voices, ediția a patra, te invită la o proiecție ante-festival, să privim împreună un film și, desigur, să facem un pic de networking înainte de marele eveniment!
Ce privim?
Te așteptăm duminică, 28 noiembrie,ora 18:00, la Cocoșul Roșu, să privim lungmetrajul brazilian „Madalena”, în regia lui Madiano Marcheti.
Sinopsis:
Luziane, Cristiano și Bianca nu prea împărtășesc interese comune, doar că locuiesc în același orășel rural, înconjurat de câmpii cu soia în vestul Braziliei. Deși tinerx nu se cunosc, fiecare este afectat de dispariția Madalenei. În diferite părți ale orașului, fiecare în felul său, reacționează la absența ei.
După film, va urma o sesiune de networking la ceai, împreună cu gazda atelierului de creație și artă Cocoșul Roșu, dar și cu echipa FIF Queer Voices.
Unde: str. Șciusev 79, Chișinău
Când: 28 noiembrie, ora 18:00
🎬 Intrarea va fi în baza unui certificat de vaccinare cu vaccinuri aprobate de OMS, un test PCR făcut cu maxim 72 de ore înainte de a vizita proiecția sau evenimentul adițional sau un test antigen, sau testul care demonstrează că ați fost bolnavx în ultimele 180 de zile.
🧐 Toate activitățile festivalului (inclusiv și filmele) sunt oferite gratis de către organizatori.
🤜🤛 La unele evenimente, oaspeții vor fi rugați să efectueze un test rapid la COVID-19 contra plată.
👠 Festivalul își rezervă dreptul să limiteze numărul de spectatori și/sau oaspeți la evenimente în funcție de regulile impuse de Comisia de Sănătate.
🌍Toate filmele sunt subtitrate în 2 limbi (română, engleză, cu excepția filmului „Pasăre de foc”, subtitrat în limba rusă)
🎥 Filmele pot fi vizionate doar offline, în timpul Festivalului.
👎 Piratarea filmelor este strict interzisă.
🎙 Unele filme vor fi urmate de sesiuni Întrebări și Răspunsuri cu creatorii filmelor.
Proiecția ante-festival a filmului „Madalena” are loc în cadrul Festivalului Internațional de Film Queer Voices este organizat de A.O. Moldox și Cinema Queer Stockholm, cu sprijinul financiar al Institutului Suedez și al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos, cu suportul Ministerului Olandez. Parteneri civici – Coaliția Sectorului Cultural Independent din Republica Moldova, Cocoșul Roșu, Oberliht, Platzforma, Queerdos, Zpațiu. Parteneri media – Diez.md, Locals.md, Moldova.org, Newsmaker.md.

Telegram