Participă la cel de-al doilea atelier de film-making Queer Voices. Data limită de înscriere – 25 octombrie!
Telegram

Cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Film Queer Voices invită entuziaștii și specialiștii în domeniul cinematografic și suporteri, alături de membrii comunității LGBTQI+ din Republica Moldova să participe la atelierul de film-making Queer Voices, care va avea loc între 7 și 15 noiembrie.

Va fi un atelier cognitiv, colorat și prietenos, condus de Panagiotis Evangelidis, regizor grec cu renume, filmele căruia au fost prezentate la Cannes și Berlinale, dar și suporter al drepturilor comunității LGBTQI+. Experiența lui în cinema îți va îmbunătăți experiența ta, mai ales că poți cu ușurință și tu să faci un film despre comunitatea LGBTQI+, precum documentarul Listen de Maxim Cuclev și Theo Kasten, ideea căruia a pornit la primul atelier Queer Voices – unicul atelier de film-making cu profil LGBTQI+ din Republica Moldova.

Detalii vezi aici. Îți dăm și formularul de înregistrare ca să te înscrii la atelier până pe 25 octombrie. Și nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

*Acest proiect este susținut de către Swedish Institute.

Telegram