Murmur de izvar, performance Queerdos Acting UP și petrecere Ballroom la Festivalul Internațional de Film Queer Voices
Telegram

Murmur de izvar, performance Queerdos Acting UP și petrecere Ballroom la Festivalul Internațional de Film Queer Voices 

Festivalul Internațional de Film Queer Voices, ediția a patra, găzduiește în acest an o serie de evenimente extraordinare, care încurajează explorarea identității queer prin diverse medii – muzică, performance, dans.

Programul evenimentelor adiționale, împreună cu cel al filmelor, îl găsești aici.

Murmur de izvar | FIF Queer Voices

2 decembrie, 21:30

Un concert marca Murmur de izvar – un colectiv ce combină toate stilurile muzicii underground. Damian și Feodor fac muzică din plăcere, necondiționat și fără așteptări de recunoștință. Vibe-ul vorbește pentru ei. Îți vei dezmierda oasele sub ritmurile Boof-ului și ✨Jinului de casă✨ (la figurat, dar poate și la propriu)!

(ne)natural (in)vizibil queer

3 decembrie, 21:00

O premieră exclusivă în cadrul Festivalului Internațional de Film Queer Voices. Ansamblul de performance-uri Queerdos, venit din Berlin, și tineretul queer local te invită într-o călătorie extraodirnară pentru a explora identitatea queer.

Ballroom Tryout Session Party

4 decembrie, 21:00

Cea mai colorată petrecere a anului. Oameni cu diverse interese și experiențe participă la atelierul de Ballroom, unde învață tehnici și elemente din voguing, istoria Ballroomului și sunt gata să meargă diverse categorii cu curaj și entuziasm la petrecerea din 4 decembrie. Alătură-te evenimentului și savurează din plin cultura Ballroom și ritmurile dansante ale secolului.

Amintim că Festivalul își rezervă dreptul să limiteze numărul de spectatorx și/sau oaspeți la evenimente în conformitate cu restricțiile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Intrarea la toate evenimentele Festivalului va fi în baza unui certificat de vaccinare cu vaccinuri aprobate de OMS, un test PCR făcut cu maxim 72 de ore înainte de a vizita proiecția sau evenimentul adițional sau un test antigen, sau testul care demonstrează că ați fost bolnavx în ultimele 180 de zile. Prioritate vor avea oaspeții proiecțiilor de film din cadrul Festivalului Internațional de Film Queer Voices.

Găsește-ne pe Facebook.

Urmărește-ne pe Instagram.

Abonează-te canalului nostru de Telegram.

Dă-ne follow pe TikTok la @queervoicesmd

Festivalul Internațional de Film Queer Voices este organizat de A.O. Moldox și Cinema Queer Stockholm, cu sprijinul financiar al Institutului Suedez și al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos, cu suportul Ministerului Olandez.

Telegram