Moldova Multiverse: Doru Curoșu — a vizitat 48 de țări, a lucrat în Belgia și România. A reușit să dezvolte o afacere în Republica Moldova
Telegram

Eroul seriei Moldova Multiverse este Doru Curoșu, care după o lungă călătorie de 5 ani prin lume, s-a întors în Moldova pentru a-și începe propria afacere în patria sa. 

“În 2009 când am început să fac voluntariat în Moldova am descoperit pasiunea pentru calatorit, treptat am rămas prins în mai multe proiecte internaționale, în doar 5 ani am fost în 48 țări, peste 300 de zboruri și foarte puțin timp petrecut in Moldova, in 2014 eram mai mult stabilit in Belgia cu activități de voluntariat, iar după doi ani de voluntariat internațional, am devenit primul moldovean ajuns în revista Forbes 30 Under 30. Din Belgia am emigrat in România, la Cluj, la masterat, fiind sigur ca nu mai revin acasă, dar după 2 ani, in 2019, am revenit in Moldova, mi-am deschis propria companie – ”Camelot – Training & Team Building” pe care o dezvolt la moment”, – se imparte Doru.

 

Монтаж: Александр Маргаринт

Telegram