Proiectul Mary – o redefinire a eleganței
Telegram

Casa ta este cartea ta de vizită. Am tot auzit această frază și ajungem tot mai des la concluzia că aranjarea, decorul și forma pe care le ia locuința sunt parte inerentă din personalitatea proprietarului. Adevărul din spatele acestei fraze se ascunde și în munca pe care o depun prestatorii de servicii de design interior din Chișinău. Provocarea majoră a acestora nu se rezumă doar la a crea și a aplica idei de design interior pentru apartamente și case, ci și la reinterpretarea individuală, originală a fiecarui proiect în parte. Echipa Polyart Design pune un accent pe reflectarea organică a personalității viitorilor locatari în fiecare proiect conceput, iar despre acest lucru ne amintește portofoliul companiei.

Mary – când acasă e mai mult decât o locuință

O mare provocare pentru specialiștii în interioare minimaliste este să personalizeze frumos un anumit spațiu, oferindu-i o funcționalitate complexă, aplicând principiile de zonare eficientă și păstrând o notă subtilă de rafinament și stil, exact ceea de ce are nevoie o locuință frumoasă.

În cazul proiectului Mary, echipa Polyart Design a mers pe ideea de minimalism și eficiență, astfel încât fiecare cameră în parte să fie o experiență locativă plăcută. Un accent deosebit este cel al culorilor și texturilor, care par a fi desprinse dintr-o reinterpretare a interioarelor nordice, fiind utilizate structurile de lemn pentru pereți și texturile de piatră pentru pod și podea. Volumetria astfel obținută, în combinație cu textilele organice, au reușit să dea spațiului un șic aparte, intim, dar și reprezentativ pentru proprietari.

Este de neratat soluția ingenioasă a designului de interior a livingului cu bucătăria, unirea acestor două spații fiind o decizie funcțională corectă. În primul rând, acest lucru permite optimizarea corectă a spațiului, în al doilea rând se asigură filosofia întregului open space într-o cromatică și o textură similară. Accentele se observă extrem de bine și în alegerea mobilei, care de această dată iese din tipare, reprezentând o combinație reușită de naturalețe (un fel de imitație a loziei) și confort (mobila moale în nuanțe extrem de neutre și universale).

Jocul cromatic, texturile alese, deciziile de zonare – toate la un loc au dat acestui proiect un șarm special, transformând locuința într-un spațiu confortabil pentru o familie tânără. Universalitatea proiectului, combinată organic cu aspecte ce reflectă personalitatea locatarilor, dau designului o atemporalitate, o utilizare îndelungată, fapt care este reprezentativ și extrem de comod pentru proprietarii locuinței.

Proiectul Mary este încă o demonstrație în forță a principiilor de versatilitate, de sustenabilitate și de economie, inerentă unui proiect de design calitativ. Faptul, că uneori este mai bine să pui accente concrete și să reduci la maximum obiectele de decor, denotă o gândire economic eficientă și de durată.

Dacă cochetezi cu ideea de a-ți renova locuința într-un stil similar, cu accente bine determinate, atunci nu ezita să apelezi la consultația unui designer din Chișinău, care îți va schița un proiect concret, ținând cont de specificul spațiului și de doleanțele sau așteptările pe care le ai vis-a-vis de viitoarea locuință.

Echipa Polyart Design – casa ta e pe mâini bune! Găsește-i chiar acum la numărul de telefon (+373) 69-34-25-61 și convinge-te de asta!

Telegram