Sufrageria – cea mai bună sală de sport pentru perioada de carantină, iar Aquaterra Fitness online te ajută cu drag
Telegram

Sufrageria – cea mai bună sală de sport pentru perioada de carantină, iar Aquaterra Fitness online te ajută cu drag

Carantina te ține în casă, iar după primele zile de leneveală, simți cum mușchii tăi slăbesc, iar organismul cere mișcare? Poate ai chiar un abonament la sală, dar ce folos, dacă nu poți merge la antrenamente…

Specialiștii susțin că până și persoanele care nu duceau un mod de viață activ resimt deja urmările unui regim complet lipsit de ceea ce ar părea insignifiant la prima vedere – mers pe jos, urcat scările, alergat. Știai că și o singură zi de inactivitate declanșează procesul de atrofiere a fibrelor musculare? Primele au de suferit picioarele și mușchii profunzi ai spatelui, dar și mâinile devin mai slabe, dacă tot ce ridică este o ceașcă de ceai până la gură. Dacă se adaugă și un regim alimentar lipsit de balanță… Soluția, totuși există.

Chiar dacă sala de forță preferată este și ea închisă, sufrageria ta poate deveni cea mai bună sală de sport. Aquaterra Fitness a pornit o serie întreagă de antrenamente online, iar pentru a te motiva și mai intens, echipa a pregătit un Maraton de fitness online.

Vrei să câștigi unul din cele 5 premii de la Aquaterra Fitness, fără a ieși din casă?

Oricine poate participa! Startul este pe 15 aprilie, finalul pe 15 mai, dar înregistrarea în Maraton este disponibilă până pe 22 aprilie. Ce trebuie să faci?

  • Să te abonezi la paginile noastre de INSTAGRAM: @aquterra_ciocana și @aquaterramd. Pe facebook ne găsești pe paginile: Aquaterra Wellness & SPA (@AquaterraWellness) și Aquaterra Fitness Ciocana (@aquaterrafitnessciocana)
  • Odată abonat la pagini, să trimiți într-un mesaj direct numele, prenumele, un număr de contact și data de naștere;
  • Să memorizezi cuvântul-cheie, care va fi menționat în fiecare antrenament online, ce va fi transmis pe pagina de INSTAGRAM. Va trebui să-l trimiți de fiecare dată prin mesaj, pentru a-ți primi punctul. Vei avea 15 minute la dispoziție, după fiecare antrenament, așa că ai grijă să fii pe fază!

Vrei să-ți pui la punct și alimentația, dată peste cap de carantină? Prinde bonusul din partea Aquaterra Fitness – săptămânal, pe pagină vor fi publicate rețete sănătoase și recomandări de la antrenorii cu experiență de la sala de sport. Dacă le vei aplica, nu ezita să le publici cu hashtagul #aquaterraonlinemarathon, pentru a obține un punct în plus!

Cel care va avea cele mai multe puncte la final, câștigă.

Lista de premii în maratonul online, organizat de sala de sport Aquaterra Fitness

Ce poți câștiga?

  • Un abonament la salăpe o perioadă de jumătate de an;
  • Card de acces în club pe o perioadă de 3 luni;
  • Card de acces în club pe o perioadă de 1 lună;
  • 2 vizite în sala de sport în calitate de oaspeți, plus masaj fiecărui participant;
  • 1 vizită în calitate de oaspete, plus masaj.

Este dificil? Deloc! Nu ești obligat să îndeplinești perfect exercițiile, dar îți vei antrena voința, urmărind fiecare antrenament. De asemenea, vei afla cum să te alimentezi corect și vei descoperi multe secrete, direct de la experții în domeniu. Indiferent de forma ta fizică actuală, niciodată nu e prea târziu să adaugi puțină activitate în regimul zilnic. Mai ales că în sufragerie nu te vede nimeni, nu te judecă nimeni, nu te deranjează nimeni. Nu ezita, descoperă cea mai bună versiune a ta și adaugă culoare zilelor tale.

Telegram