Profită de cele mai bune oferte ale verii, susținându-ți echipa favorită
Telegram

S-a dat start Campionatului Mondial de Fotbal 2018 – evenimentul de mare anvergură, care bagă în priză bărbaţii contaminaţi de virusul sportului-rege. Febra competiţiilor internaţionale cuprinde întreaga lume, urmează o lună fierbinte, plină de emoţii şi adrenalină… Ediţia acestui an poartă logo-ul “Păianjenul negru” în cinstea lui Lev Iaşin – singurul portar din istorie care a câştigat Balonul de Aur. 32 de echipe vor lua startul la turneul final și se vor disputa 64 de partide, la finalul cărora va fi desemnată cea de-a 21-a campioană a lumii. Evident, ca să te pregătești de avalanșa de evenimente pe care le vei împărți cu amicii, vrei prețuri reduse la tot ce-ți trebuie.

Şi cum fotbalul, berea și dispoziția bună adună din nou prietenii la aceeaşi masă, start distracțiilor! Dacă e să te distrezi, atunci pe picior mare. Statisticile șoptesc că un campionat mondial de fotbal influenţează considerabil consumul (și deci vânzările) de bere, băuturi răcoritoare, mâncare, snack-uri, dar și interesul pentru bunuri complementare, precum grătare, mese, articole sportive dedicate fotbalului, dar şi TVuri LED, în special modele inteligente şi cu rezoluţii şi dimensiuni mai mari ale ecranelor. Creșterea vânzărilor de sezon în timpul FIFA poate atinge până la 30%.

Fiecare meci transformă suporterii în comentatori sportivi, iar reuniunile devin talk-show-uri fotbalistice. Cum se spune, moldoveanul se pricepe la toate! Ai două opţiuni pentru a-ţi susţine echipa favorită:

  1. Poţi urmări live transmisia sportivă într-un bar sau o terasă – majoritatea vin cu oferte foarte atractive. Localurile sunt dotate cu televizoare (ecrane mari şi sunet calitativ), precum şi cu mobilă confortabilă, iar adevărata desfătare vine odată cu meniul bogat și sortimentul de bere extrem de variat. Nu o să ai probleme dacă vii nemâncat sau vrei să ronţăi ceva în timpul meciului. Cu alte cuvinte, fotbal şi bere din toate punctele de vedere!
  2. Îţi poţi aduna gaşca acasă. Dar… va trebui să mergi la cumpărături. Bere, băuturi soft, fel de fel de peşte, chipsuri, alune, pop-corn, pesmeţi şi multe alte ronţăieli, toate sunt la mare căutare. Ca să le mai găsești pe rafturi, va trebui să mergi la un magazin grandios, cu orice produse disponibile. Preferabil, să aibă și prețuri en-gros pentru cumpărături unice (deși, să fim serioși, poți face rezerve considerabile într-o singură cumpărătură, ai un campionat înainte).

Promoţiile cuprind cele mai bune poziţii, pentru ca microbiştii să consume şi să se bucure de fotbal. Magazinele au intrat şi ele în febră: şi-au ticsit rafturile şi îşi întâmpină clienţii cu oferte fierbinţi din categoria „bere” şi „ceva la bere” la preţuri reduse. Blondă, brună, nepasteurizată, nefiltrată sau cu diverse adaosuri – e momentul să profiţi, dacă vrei să fii gata de acţiune. Atâtea feluri de pește la reducere nu găsești nici pe malul oceanului, iar despre alune și semințe nici nu mai vorbim. Fă-ţi rezerve bune! Fiecare atac al echipei favorite trebuie trăit la maxim şi cu cât tensiunile cresc, cu atât consumul va fi mai mare.

Dacă e victorie, atunci trăiește-o din plin, iar dacă e înfrângere, nu uita că urmează un campionat înainte! Important e să trăiești din plin momentul, alături de cei mai înfocați fani, cu toate cele necesare la îndemână.

Telegram