Nobel Biocare – un altfel de standard de calitate în implantologia din Moldova
Telegram

Nobel Biocare – un altfel de standard de calitate în implantologia din Moldova

Cât costă un implant și când trebuie să apelez la acest serviciu? Iată câteva întrebări la care zilnic dau răspuns stomatologicii clinicii dentare din Chișinău Imperial Dent. Totuși, în activitatea lor, specialiștii Imperial Dent încearcă nu doar să le ofere soluții rapide persoanelor cu probleme grave ale danturii, ci și servicii de cea mai înaltă calitate, astfel încât să le redea zâmbetul sănătos și starea de bine. Prin urmare, era de la sine înțeleasă obținerea calității de centru de excelență Nobel Biocare, element care certifică un standard înalt de calitate.

 

Ce este Nobel Biocare?

Fondată în 2002, cu sediul în Kloten, Elveția, compania Nobel Biocare se consideră unul dintre cei mai mari producători de proteze dentare personalizate pe bază de CAD / CAM, la nivel mondial. Prin urmare, standardele impuse în activitatea acestora permite determinarea unui nivel la care pot aspira clinicile stomatologice din întreaga lume.

Totodată, obținerea calitificativului de Centru de Excelență Nobel Biocare prezumă utilizarea celor mai bune proteze dentare, concepute în laboratoarele elvețiene. Grație faptului că Imperial Dent utilizează în activitatea sa implante premium de ultimă generație, a fost posibilă și oportună obținerea acestui titlu.

Ce oferă prezenta calificare? Avantajelele sunt următoarele:

  1. Standardizare înaltă – fiecare pacient este sigur de instrumentarul utilizat în implantologie;
  2. Manoperă calificată – se prezumă faptul că specialiștii au cea mai înaltă calificare și pregătire profesională. Aici facem referință inclusiv la participarea în cadrul evenimentelor de profesionalizare, organizate de Nobel Biocare.
  3. Tratament calitativ – specialiștii Imperial Dent efectuează cu minuțiozitate toate fazele pre și post implant, astfel încât proteza dentară să fie cât mai longeviv posibilă.
  4. Aliniere la standardele europene – grație faptului că Nobel Biocare a obținut EU Medical Device Regulation (MDR) Quality Management System certification, putem fi siguri de implementarea adecvată a tehnologiilor de tratament și implantologie.

Clinica stomatologică Imperial Dent prestează o gamă vastă de servicii de cea mai înaltă calitate, direcționate pentru soluționarea problemelor dentare de diferit nivel de dificultate. Inventarul disponibil, specialiștii calificați în diverse țări europene și metodele de tratament – iată câteva dintre elemente care te pot convinge să apelezi cu încredere la ei.

Fie că ai nevoie de un implant dentar de calitate, de o înălbire a dinților sau poate de un tratament endodontic cu microscop, toate acestea sunt disponibile la Imperial Dent. chiar dacă anterior ai avut o experiență neplăcută, echipa de specialiști din prezenta clinică îți va rezolva problemele și te va convinge că stomatologia nu mai e un domeniu demn de frică.

Apelează chiar acum +373 22 260 325 și programează-te pentru o consultație, iar de restul se ocupă echipa Imperial Dent.

Zâmbetul tău e pe mâini bune!

Telegram