Show me the money. Rockit Conference te învață cum să obții bani pentru proiectul tău
Telegram

Cum să-ți crești afacerea folosind banii altora, cum să creezi o comunitate care este gata să te finanțeze cu 100 000 euro anual și cum să aduni buget pentru film în Moldova? La aceste întrebări vor răspunde 3 speakeri ai Rockit Conference 2019.

Olga Melniciuc: Fund or fail: How to grow using other people’s money?

Expertă în  finanțarea afacerilor, Olga va face lumină în haosul investițiilor – când, de ce și cum să aduni bani pentru afacerea ta. Experta va explica cum să atragem investiții alternative și la ce să atragem atenție când cerem bani.

Ștefan Mako: Cum am strâns 100 000 € de la comunitate ca să construim împreună o publicație?

Inclusiv.ro este prima redacție media din România lansată exclusiv prin suportul financiar al comunității lor.   Peste 1.600 de oameni au contribuit la acest experiment unic de crowdfunding pentru jurnalismul românesc. La finalul campaniei care a durat 6 săptămâni, platforma a primit 104.000 de euro pe an de la viitorii cititori. Ștefan va explica strategia de crowdfunding și cum a reușit Inclusiv.ro să construiască o comunitate în jurul ideii de jurnalism de calitate.

Eugen Damaschin: Cum să faci film cu buget într-o țară în care nu există industria filmului?

Regizorul basarabean și fondatorul MILK films va povesti despre banii pentru film în Moldova.

Din cauza lipsei cinematografelor și a unor platforme de monetizare online, filmul nu este rentabil și se menține doar pe subvenții din partea proiectelor sau a statului. În acest caz, cum să creezi un buget pentru film?

Inovațiile sunt imposibile fără a investi în generațiile tinere. De aceea, noi, la Rockit am decis în acest an să oferim bilete pentru studenți și elevi la un preț special de 200 lei (-50% de la prețul standart).

Preț standart – 400 lei.

Preț în ziua evenimentului – 500 lei (prețul promoțional pentru studenți și elevi nu se aplică în ziua evenimentului)

Biletele pentru eveniment pot fi procurate aici.

Mai multă informație despre eveniment puteți găsi pe https://rockit.md/

Rockit Conference este organizat de către Academia Rockit și Digital Communication Network, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC).

Telegram