Inovaţie la Rockit Digital Summit: aplicaţia cu care vei putea face networking
Telegram

Comunicarea e una dintre cauzele importante pentru care oamenii participă la conferinţe. Mergem acolo ca să aflăm lucruri noi, să socializăm şi să formăm legături cu oameni interesanţi nouă. Deseori, în cadrul evenimentelor de amploare e complicat să abordezi speakerii şi aşa suprasolicitaţi sau să socializezi cu ceilalţi participanţi. Ei bine, la Rockit Regional Digital Communication, totul va fi simplu, datorită aplicaţiei mobile oficiale Rockit Summit dezvoltată special pentru Rockit de către mReady.

App-ul Rockit Summit îţi permite să socializezi cu oricine va fi la eveniment, vei putea stabili întâlniri, primi recomandări în funcţie de interesele tale şi multe altele. Dacă te numeri printre cei peste 500 de norocoşi care vor fi la Rockit, descarcă aplicaţia Rockit Summit (disponibile pe App Store şi Google Play), verifică-ţi mailul (informaţia de acces îţi va fi transmisă curând) şi începe să navighezi.

Pasul 1: Spune-ne cine eşti

Primul lucru pe care trebuie să-l faci când te înregistrezi este să-ţi completezi profilul. Spune-ne cine eşti şi pe cine ai vrea să întâlneşti la Rockit. Acest lucru ne va ajuta să-ţi facem recomandări în funcţie de interesele tale.

1_set

 

Pasul 2: Vezi cine e prin preajmă

Vezi cine mai participă la Rockit Regional Digital Communication Summit. În funcţie de informaţia pe care ne-o oferi, aplicaţia îţi va sugera persoanele şi subiectele interesante pentru tine.

2_set

Pasul 3: Începe conversaţia

Glisează dreapta pentru a scrie un mesaj unui participant pe care vrei să-l abordezi. Glisează stânga dacă nu vrei să vorbeşti cu el acum. Planifică o întâlnire sau beţi o cafea împreună  Foloseşte chat-ul pentru a comunica şi pentru a schimba idei.

 3_set

Pasul 4: Vezi ce se întâmplă în jur

Foloseşte aplicaţia Rockit Summit pentru a fi la current cu tot ce se întâmplă. Verifică agenda, află mai multe despre speakerul care urmează să vorbească şi foloseşte harta care-ţi indică unde vor avea loc următoarele petreceri.

 4_set

O aplicaţie simplă, dar în acelaşi timp un instrument util şi inteligent care te va ghida pe tot parcursul conferinţei. Ne vedem la Rockit!

Telegram