Cum să organizezi o petrecere corporativă la cheie? Alegerea locației, a organizatorului, a scenariului
Telegram

Te-ai săturat de privirile acuzatoare a colegilor care nu vor o petrecere corporativă? Vrei să le oferi, în sfârșit, o sărbătoare memorabilă cu meniu moldovenesc, muzică tradițională și un scenariu pe măsură? Nu știi cu ce să începi? Atunci acest ghid îți va prinde bine, cu siguranță.

Alege data

Nu uita că o petrecere corporativă nu trebuie să fie trecută în calendar prea aproape de vacanțele oficiale. De aceea, în mod ideal, ar fi cazul să agreezi împreună cu colectivul tău o zi în care le va fi comod să sărbătorească.

Tot de alegerea datei depinde și rezervarea localului, prin urmare asigură-te că ai timp suplimentar pentru a selecta sala de banchete sau restaurantul cel mai potrivit pentru participanți.

Alege localul

Și dacă ziua aleasă convine tuturor, e momentul oportun să alegeți, iarăși împreună, restaurantul care ar răspunde tuturor necesităților voastre: preț, meniu, posibilități. În acest sens, pornește de la premisa: unde colegii mei se vor simți cel mai bine?

Alege un restaurant relativ detașat de aglomerația metropolei, în care veselia nu va fi stânjenită de vecini, iar oaspeții vor putea beneficia de anumite bonusuri plăcute. De exemplu, poți alege restaurantul „La Bădiș”. Situat în regiunea Strășeni, pe traseul Chișinău-Ungheni, la km 32, acesta are în spate o experiență de circa 20 de an. Bucătăria tradițională cu note rafinate și atenție pentru gusturi, atmosfera de familie și caracterul autentic al meniului, alături de căldura decorului interior sunt doar câteva dintre puncte forte ale localului.

În plus, în cadrul acestui restaurant poți opta pentru câteva săli cu diferită capacitate. „La Bădiș” poate găzdui petreceri corporative pentru grupuri mici sau companii de peste 50 de persoane, cu spații confortabile destinate pentru dansuri energice, concursuri inedite și multă mișcare, astfel încât invitații să nu aibă timp de plictiseală.

Experiențele gustative nu sunt de trecut cu vederea, de aceea în meniul „La Bădiș” sunt incluse bucate din bucătăria națională, dar și europeană, care vor fi pe gustul tuturor, chiar și a celor mai pretențioși gurmanzi. Echipa „La Bădiș” vă oferă, în plus, gustări din  partea casei sau un izvar proaspăt fiert în curtea localului.

Cu sau fără organizator?

În prezent, apar tot mai mulți event manageri, care țin cont de rigorile sărbătorilor tale și de doleanțele echipei. Ei sunt cei care vor pune la punct cele mai minuscule detalii, astfel încât sărbătoarea corporativă să fie impecabilă.

Întrebarea despre prezența sau absența unui organizator este una de ordin subiectiv, care ține exclusiv de comoditatea voastră. În cazul în care optezi pentru unul, vei primi o sărbătoare „la cheie” cu meniu stabilit, contract încheiat cu sala de banchete și scenariu interesant.

Pentru ce scenariu optez?

Aici ai mai multe opțiuni posibile. Poți merge pe calea unei sărbători corporative clasice, care se va începe și sfârși repede, și la care echipa ta va veni de dragul prezenței. Iar cea de-a doua posibilitate e să elaborezi un scenariu interactiv și interesant pentru fiecare invitat.

De exemplu, ia animatori sau colindători, poți chiar să inviți niște actori de pantomimă care vor destinde atmosfera foarte organic. Fă o prezentare în versuri pentru echipa ta, ținând cont de specificul muncii fiecăruia.

Alege o muzică vie de calitate. Înlocuind vechea metodă de a pune muzică de la casetofon sau computer, alege niște tinere talente care îți vor încânta auzul cu muzică de calitate. Originalitatea scenariului va fi apreciată pe măsură.

Toți acești pași cumulativi îți vor asigura o sărbătoare memorabilă și un team-building eficient. Alege restaurantul „La Bădiș” și vei avea destul timp ca să concepi cel mai bun scenariu pentru corporativul vostru. Pentru rezervări, apelează numărul 068 622 622 sau scrie-ne direct pe Facebook.

Telegram