Adu primăvara în spațiul drag sufletului. Ce plante și unelte găsești la METRO pentru amenajarea balconului și grădinii
Telegram

Se știe că verdele este considerată culoarea care predispune la relaxare, calmitate, organizare și creativitate, iar multe companii optează pentru această culoare chiar și atunci când vine vorba de elementele de decor din încăperile unde se exercită munca sau se duc tratativele. Totuși, această culoare este foarte binevenită și în alte împrejurimi, precum casa, terasa sau spațiul dvs personal. Una dintre cele mai joviale și creative moduri de a aduce culoarea, care mai este și simbolul vitalității, în ambianța dvs este cel de a o face cu ajutorul plantelor și a florilor, care mai au și arome, forme și culori variate.

Prin anii 1960 a apărut populara frază „flower-power”, care, literalmente, ar însemna puterea florilor. Îmbinarea de cuvinte a simbolizat de-a lungul istoriei scoaterea în lumină a valorilor precum pacea și dragostea, iar dacă ar fi să o citim direct, simbolismul ne-ar duce cu gândul și la rolul și impactul plantelor asupra calității vieții noastre, asupra productivității, creativității și stării noastre psiho-emoționale.

În realitățile actuale, când urbanizarea este în creștere continuă, nu întotdeauna avem posibilitatea să ne creăm propria grădină pe care să o amenajăm cu florile preferate sau în care să plantăm fructele sau legumele sezoniere pe care le așteptăm cu nerăbdare. Totuși, există multe alte opțiuni cu ajutorul cărora ne putem înverzi ambianța, indiferent de spațiul de care dispunem.

În acest articol, vă vom face cunoștință cu grădina METRO, unde puteți să găsiți cele mai variate plante care se vor înscrie perfect în spațiul căruia doriți să-i oferiți prospețime și culoare.

Mirosul și aspectul plăcut sunt factorii capabili de a crea impulsuri către creierul nostru, care trezesc optimismul, buna dispoziție și calmitatea. Toate aceste lucruri sunt extrem de importante atunci când munca noastră de zi cu zi presupune prezența într-un singur spațiu închis. Acest mediu poate să scadă din creativitate, mobilitate și energie, iar florile de cameră sunt cele care vin în ajutor pentru a readuce aceste aspecte, dar și pentru a îmbunătăți circuitul oxigenului din încăpere. De la cactuși, până la orhidei, în magazinele METRO veți găsi plantele potrivite spațiului și preferințelor dvs.

În cazul în care dispuneți de mai mult spațiu, aveți o terasă sau un balcon care abia așteaptă să fie împodobit fie cu plante de cameră, fie cu cele capabile să suporte și timpul schimbător de afară, la METRO aveți ocazia să alegeți plantele de mărimea, forma și culoarea preferată.

Iar pentru ca acestea să se încadreze în totalitate în stilul spațiului în care vreți să le puneți, magazinele METRO dispun de o varietate largă de ghiveciuri de cele mai diverse mărimi, culori și materiale din care au fost confecționate. Mai jos puteți să vedeți câteva dintre acestea.

În cazul în care dispuneți de curte, aveți spațiul și dorința de a planta, îngriji și crește de-sine-stătător florile, legumele sau verdețurile preferate, la METRO aveți de unde să alegeți specia potrivită. Începând de la semințe și finalizând cu tot felul de îngrășăminte specifice, consultanții din magazinele METRO vor fi mereu prin prajmă pentru a vă ghida în acest proces important.

Odată ce ați ales ce veți planta și îngrășămintele care vor facilita creșterea plantelor, ar urma să purcedeți la sădirea propriu-zisă a semințelor, după care, ar urma îngrijirea lor constantă. Pentru ca acest proces să fie unul cât mai relaxant și plăcut, aveți nevoie de unelte și accesorii de calitate și simple în utilizare. Toate astea le găsiți fără a merge prea departe de plantele și semințele alese, în aceeași zonă a magazinelor METRO.

Nici cei care preferă să nu se prea complice cu plantarea a tot felul de flori, legume și verdețuri, dar le place aspectul organizat și verde al curții nu au fost trecuți cu vederea de către METRO. Fie că doriți să îl combinați plantele, fie că preferați ca în curte el să fie regele verdelui, la METRO puteți alege tipul de gazon potrivit pentru necesitățile dvs, precum și accesoriile și îngrășămintele necesare pentru menținerea aspectului și sănătății acestuia.

Odată ce în curtea sau terasa dvs plantele sunt la locurile lor, vine momentul potrivit și pentru amenajarea spațiului cu ajutorul elementelor decorative sau celor aproape indispensabile pentru atmosfera și funcționalitatea acesteia. În acest sens, magazinele METRO propun o gamă largă de decorațiuni și grătare potrivite pentru grădina sau terasa dvs.

Toate astea, dar și multe altele pot fi găsite și văzute în magazinele METRO sau răsfoite în catalogul online tematic anexat aici.

Telegram