Află totul despre minunea naturii: mierea de albine și beneficiile sale pentru sănătate
Telegram

Natura ne oferă toate resursele necesare pentru a avea o stare de sănătate mai mult decât satisfăcătoare. Una din aceste resurse este mierea de albine ce poate fi găsită în orice magazin apicol sau alimentar.

Beneficiile ei pentru sănătate se cunosc încă din timpurile străvechi, când apicultura s-a dezvoltat împreună cu medicina netradițională. Totuși, există și avantajele sale pentru sănătate despre care poate nu ai auzit, dar cu siguranță vrei să afli. Să vedem ce ascunde minunea naturii: mierea de albine.

Un înlocuitor sănătos de zahăr

În timp ce unii beau ceai sau cafea fără zahăr și sunt mulțumiți de acest obicei, alții consumă zahăr excesiv în toate formele sale. Mai sunt și cei care își asumă riscul că pot face diabet sau pot adăuga kilograme peste limita adecvată și sunt în căutarea unui îndulcitor natural, sănătos și care nu predispune la excese, ce ar înlocui cu succes zahărul. Mierea – reprezintă o alternativă perfectă, sănătoasă și delicioasă.

Complex de vitamine într-un singur borcan

Pe lângă faptul că înlocuiește zahărul prelucrat, mierea de albine conține antioxidanți, are proprietăți antibacteriene și cicatrizante.

  • hrănește organismul cu energie suplimentară;
  • conține un nivel ridicat de proteine, săruri minerale, vitamine și aminoacizi;
  • menține sănătatea ficatului;
  • are acțiune laxativă, recomandată celor care suferă de constipație;
  • tratează inflamațiile cavității bucale și gâtului (gingivite, stomatite, tuse, faringită etc);
  • stimulează activitatea creierului;
  • liniștește stomacul (în special în caz de dureri din cauza stresului);
  • ajută la problemele cu rinichii și ale sistemului urinar;
  • se recomandă persoanelor cu hipoglicemie.

Toate aceste beneficii pot fi obținute dacă utilizezi mierea cel puțin o dată pe zi. Dacă savurezi o ceașcă de ceai cu 50 de grame de miere, ai grijă să consumi mierea separat și să nu o adaugi în băutura fierbinte, deoarece mierea va pierde enzimele vii, iar vitamina C se va dezactiva la temperaturile mari.

Îngrijire naturală a tenului problematic

Internetul abundă cu rețete de măști naturale pentru îngrijirea tenului. Dacă ai observat, multe conțin cel puțin 25 de grame de miere și asta pe bună dreptate. De exemplu, mierea de tei este o soluție ideală pentru curățarea zilnică a pielii. Datorită proprietăților sale antiseptice și antioxidante, mierea ajută la deschiderea porilor și la eliminarea punctelor negre. De aceea acest produs este recomandat celor care suferă de acnee severă și au predispoziție spre cicatrizare defectuoasă.

De asemenea, este un remediu ideal și pentru persoanele care au o piele uscată, iritații și mâncărimi. Fiind un produs natural potrivit pentru exfoliere, mierea acționează aproape imediat pe suprafața pielii și o hidratează pentru tot parcursul zilei. Mierea poate fi combinată și cu orice alt produs natural pentru curățarea pielii: ou, avocado, lămâie etc.

Acum, când ai aflat despre toate beneficiile acestui produs excepțional, intră pe site-ul magazinului apicol „Regina Naturii” și comandă Online miere naturală în borcan sau în alte forme: dispensere, Family Pack, miere porționată. Ai o reducere de 15% la miere polifloră, la fel de benefică pentru sănătate ca mierea de salcâm sau tei. La procurarea mierii la plic, primești cadou o mostră de miere de lavandă. Pentru detalii sună la +373 68671227.

Telegram