29 января 2019

De ce trebuie să înveți arta masajului? Află care sunt secretele meseriei de maseur

Masajul reprezintă nu doar câteva mișcări făcute forțat pe anumite zone ale corpului, masajul înseamnă dibăcie, folosirea corectă a tehnicilor, cunoașterea în profunzime a anatomiei corpului uman și abilitatea de a înțelege ce metodă se potrivește cel mai bine fiecărui pacient. Or, pielea este cel mai mare și cel mai expus organ uman. Pe cât de sensibilă e, pe atât de plină de subtilități. Din acest motiv, pentru a deveni un maseur desăvârșit, trebuie aplicate tehnici testate în timp, astfel încât rezultatele să fie ca atare.

Cursurile de masaj– un prim pas pentru mâini dibace

În funcție de problemă, masajul este de diferite tipuri, pentru diverse zone ale corpului. Iată de ce, la început de cale, trebuie analizate toate tipurile de masaj existente, pentru a ști care se pliază pe necesitățile tale.

Cele mai solicitate și cunoscute cursuri masaj sunt:

  • Curs de masaj clasic general
  • Curs de masaj terapeutic
  • Curs de masaj visceral
  • Curs de masaj pediatric
  • Curs de masaj ashiatsu
  • Curs de SPA beauty
  • Curs de SPA masaj

Învățând diferite tehnici și secrete, vei putea pune în practică abilitățile tale eficient și, în același timp, cu plăcere.

Masaj clasic general

Masajul clasic general este cel mai simplu, dar în același timp cel mai complex tip de masaj. Cursul de masaj clasic general presupune o serie de tehnici care se aplică la nivelul pielii și continuă cu mișcări active și pasive la nivelul articulațiilor. Acest tip de masaj se face pe tot corpul. În funcție de preferințele clientului, se aplică doar în zonele care acuză anumite probleme. Prin diverse mișcări se fac întinderi ușoare, rotații, cele din urmă ducând la o circulație mai bună, relaxare a corpului prin reducerea tensiunii musculare și la flexibilitatea pielii.

Masaj visceral

Masajul visceral include o totalitate de mișcări care stimulează organele interne. Pentru fiecare problemă este aplicată o anumită metodă de masare. Toate acestea pot fi învățate cu ușurință de la profesioniști la cursul de masaj visceral.

Masaj terapeutic

Un maseur terapeut va aplica tehnici de relaxare a corpului, dar în același timp tehnicile unui masaj de remediere. În funcție de problemă, masajul terapeutic se aplică în zonele tensionate. Ritmul este lent și, în acest fel, la nivel local durerea se ameliorează. Mai mult, cursul de masaj terapeutic oferă beneficii extraordinare pentru corp și minte, după o tehnică personalizată, modernă și efectivă.

Masaj pediatric

La mare căutare este și cursul de masaj pentru copii. Întrucât corpul micuților este firav, tehnicile de masaj sunt și ele diferite. Punctul cheie îl reprezintă mișcările ușoare, dar precise. Aceste tehnici trebuie realizate după strictele indicații oferite de către specialiștii în domeniu.

Masaj Ashiatsu

Acest tip de masaj presupune aplicarea presiunii asupra anumitor zone. Presiunea poate fi făcută folosind mâinile, coatele, picioarele. Este recunoscut pentru numeroasele beneficii, începând de la eliberarea toxinelor din organism, până la tratarea diferitor patologii ale coloanei vertebrale. Tehnicile aplicate în acest tip de masaj pot fi învățate la un curs de masaj Ashiatsu.

SPA Beauty & SPA Masaj

La acest modul se pune accent pe metodele de masaj de relaxare și pe utilizarea diferitelor aparataje din cosmetologie. Dacă te vezi un maseur într-un centru SPA, atunci cursul de SPA Beauty sau un curs de SPA masaj este ceea de ce ai nevoie.

Poți deveni un maseur desăvârșit în doar 2 săptămâni. Câteva ore pline de practică și exemple concrete te vor face un profesionist în acest domeniu.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59, sau vizitați site-ul nostru: scoalademasaj.md.

Подписывайся