Ține pasul cu tehnologiile digitale
Telegram

Fiecare dintre noi este în căutarea unui magazin de electronicece oferă o experiență absolut unică în lumea digitală pentru fiecare client. În cei 5 ani de prezență pe piața de electronice a Republicii Moldova, Darwin a ocupat o poziție bună  în livrarea celor mai noi tehnologii și gadgeturi de ultimă generație, pentru a ne apropia la maxim de branduri recunoscute din lumea digitală. Dar tu, ca fan al noilor tehnologii, cum profiți din asta?

Cum rămâi în trend, cu cele mai noi gadgeturi de pe piață?

Poți ține pasul cu evoluția dispozitivelor electronice, dacă ții cu adevărat să ai ultimele modele pe piața digitală. De fapt, nu e chiar atât de greu precum poate părea. Avem și argumente în favoarea acestei afirmații.

Credit 0% – mai bun ca orice reducere de sezon

În Moldova, orice gadget de ultimă generație înseamnă, în primul rând, o lovitură în buget. Fie că economisești, fie că încerci să găsești prețuri reduse pentru dispozitivele pe care ți le dorești, ești nevoit să te adaptezi, pentru a rămâne în pas cu evoluția digitală. Reducerile de sezon sunt o posibilitate bună de a obține un telefon la reducere sau chiar un laptop cu cel mai bun preț din an…dar foarte rar aceste promoții se referă la ultimele modele. Pentru ca tu să nu fii nevoit să strângi cureaua, există o serie de opțiuni universale pentru a procura un dispozitiv de ultimă generație. Unul dintre ele este credit 0%, de la Darwin. Nu plătești nici un bănuț în plus, în același timp împarți cheltuiala generală pe rate decente.

Disponibilitatea produselor – obligatorie pentru a ține pasul cu evoluția digitală

O cerință obligatorie pentru ca tu să poți cumpăra în timp util (înainte să apară următorul model) este…să le ai la îndemână. Evident, vei prefera oricând un magazin local, decât să comanzi de peste hotare un gadget, pentru că nu îl găsești în țara ta. Indiferent din ce motive – nu ai încredere în serviciile poștale, nu vrei să folosești cardul sau nu-ți poți face PayPal, ori pur și simplu vrei cât mai repede produsul vizat, un magazin local (sau unul cu livrare în toată țara, ca Darwin).

Dealer autorizat – avantaje la pachet

Unul dintre criteriile de bază ce determină poziționarea unui magazin, mai ales a unui magazin onlinede electronice, în fruntea listei preferințelor utilizatorilor de gadgeturi, telefoane, laptopuri, tablete etc. este calitatea! Un indice direct al calității este statutul de dealer autorizat pentru giganții digitali precum Apple, Asus, Lenovo, Samsung, Toshiba etc. Acest lucru oferă fiecărui utilizator de gadgeturi un șir de garanții care transformă fiecare cumpărătură într-o investiție de succes.

Un produs procurat de la un dealer autorizat, dintr-un magazin de electronicecare se respectă, înseamnă:

  • protecție contra fake-urilor,
  • suport tehnic,
  • posibilitate de retur sau schimb.

Test drive pentru gadgetul viselor tale

Fiecare cumpărătură se transformă într-o călătorie captivantă în lumea celor mai noi tehnologii. Atunci când doriți să analizați toate opțiunile existente înainte de a achiziționa un produs, sunteți încurajați să o faceți. Pentru a vă asigură că dispozitivul este perfect adaptat anume cerințelor dvs., aveți șansa unică de a face un TEST DRIVE, în ajutor vă vin consultații. Între client și consultant se dezvoltă un dialog, în care sunt scoase în evidență preferințele și cerințele individuale pentru fiecare produs.

Informația – vitală pentru a alege gadgetul perfect dintre ultimele modele

Întotdeauna sunteți așteptat și bine primit în magazinele Darwin, puteți veni aici oricând, pentru a vă informa despre dispozitive noi, oferte promoționale sau reduceri etc. Percepția uzuală a unui magazin de electronice este în continuă schimbare,  iar magazinele moderne vin să își bucure clienții prin organizarea unor evenimente de amploare, promoții generoase și tombole de excepție. Fiind client al unui asemenea magazin veți perfecționa în continuu experiența de utilizator și veți evolua digital, veți face cunoștință cu cele mai noi inovații prin intermediul metodelor interactive de livrare a informației, cum ar fi Laboratorul Darwin (reviewuri, battleuri, unboxing la produse fresh, lifehackuri, prezentări de gadgeturi și aplicații).

Pentru a fi și mai aproape de clienții săi, Darwin asigură cea mai tare experiență online. Site-ul companiei este mai mult decât un magazin onlinede electrocasnice, smartphone-uri și gadgeturi – este și o sursă de informare. Aici puteți vizualiza fiecare produs, să vă informați despre caracteristicile lui, dar și să procurați un produs în credit.

Așadar, dacă intenționați să procurați: accesorii pentru tablete, produse Apple, boxe portabile, calculatoare in rate, camere de supraveghere, cele mai bune televizoare, biciclete electrice, imprimante – absolut orice dispozitiv îl puteți găsi în magazinele Darwin. Mai ales, că aici calitatea produselor merge la pachet cu o calitate deosebită a deservirii.

 

 

Telegram