Video: Chișinăul de sărbătoare de la Viorel Belinschii

Chiar dacă iarna adevărată a ajuns în Chișinău acum câteva zile, Piața Marii Adunări Naționale, în straie de sărbătoare, aștepta chișinăuienii să se bucure de venirea noului an și să se simtă din nou copii la carusele și tarabele cu jocuri.

Fotograful Viorel Belinschii a creat un video care redă atmosfera din centrul capitalei și din sufletele celor care se pot bucura de magia iernii.

„Cred că știm cu toții că odată cu toate evenimentele care s-au petrecut în ultimile luni, mulți dintre noi nu prea avem chef de ieșit în oraș și, în special, în PMAN. Cu toate acestea, de fiecare dată când treceam prin centru ma copleșea un sentiment care îmi aducea bucurie în suflet și am decis să redau magia sărbătorilor de iarnă așa cum o văd eu prin obiectiv pentru a motiva oamenii sa mai iasă la o plimbare și să vadă frumusețea din jur.

Fie ca în anul acesta să se împlinească cele mai frumoase vise, să devenim mai buni la suflet și să ne bucuram de toate momentele petrecute cu cei dragi”, spune Viorel Belinschi.

Telegram