Echipa BEST Chișinău redeschide ușile pentru noi doritori de a se implica în voluntariat
Telegram

Dacă ești student, BEST Chișinău îți oferă oportunitatea de a te dezvolta personal și profesional prin implicarea în diverse proiecte de voluntariat. În această toamnă, deschidem din nou aplicările pentru tinerii ce doresc să se dezvolte multilateral prin intermediul activităților propuse de BEST.

Ai șansa să transformi anii de studenție într-o experiență de neuitat:

#1. să-ți faci anii de studenție mai productivi;

#2. să te dezvolți multilateral;

#3. să obții competențe și abilități noi;

#4. să-ți faci prieteni noi;

Afis-fara-parteneri

Înregistrează-te pe site-ul organizației până pe 4 octombrie: BEST Chisinau.

Făcând parte din echipă, vei putea să-ți îmbunătățești abilitățile personale și competențele profesionale sau să înveți lucruri noi participând la organizarea numeroaselor evenimente. La fel, vei avea șansa unică de a călători în toată Europa și de a lega prietenii cu studenții dintr-un alt mediu, precum și de a lucra într-un mediu diferit și multicultural.

Totodată, în cadrul organizației vei obține experiență și abilități pentru o viitoare carieră de succes datorită proiectelor organizate, sesiunilor de training și atelierelor de lucru.

BEST Chișinău este o parte din rețeaua europeană Board of European Students of Technology, prezentă în 96 universități din 33 țări europene și este o organizație apolitică și nonprofit. BEST Chișinău a fost fondat în 2007 și este format din studenți voluntari care desfășoară evenimente pentru studenții UTM.

Telegram