Video: LabbaTrissta/No Shagga — Marsul Lupilor

Marsul Lupilor este cea mai veche si cea mai cunoscuta piesa a trupei No Shagga. Dupa aproape 8 ani trupa a luat o pauza, iar frontman-ul trupei Ronin Terente a creat un alt proiect muzical intitulat LabbaTrissta, un proiect care a pastrat aceeasi energie, dar a pornit spre cautarea unui nou sound.

LabbaTrissta este, fara indoiala, o trupa rock diferita de tot ce se face in zona muzicii romana din spatiul asta mioritic. Ronin Terente a venit cu texte de un nihilism absolut si cu o energie epileptica. Nu e o muzica matematica sau cintata pe note, e acel sunet care se produce cind se ciocnesc cele doua lumi, cea interioara cu cea exterioara. Dincolo de muzica No Shagga si LabbaTrissta prezinta o filosofie, o dramaturgie a sunetului si a linistei care vine dupa el.

Va intrebati, probabil, de ce Marsul Lupilor? Raspunsul il gasiti in intrebare.

Imaginile pentru clip au fost preluate dintr-un scurtmetraj mut din 1965. Este o lucrare a regizor Alan Schneider dupa un text de Samuel Beckett si avindu-l in rolul titular pe Buster Keaton. Un ochi il urmareste, alt ochi il tradeaza.

Vizionare si auditie placuta.

Telegram