10 motive de ce să mergi pe 25 mai la TEDxChisinau: „Postcards from the future”
Telegram

Pe data de 25 mai, la Teatrul Național Mihai Eminescu,  va avea loc cea de-a treia ediție a TEDxChisinau 2013: „Postcards from the future”. O listă de 16 vorbitori excepționali din diverse domenii și o comunitate de peste 400 de lideri din branșe diferite. Împreună vor crea un spaţiu al „Ideilor care merită a fi răspândite”. Noi îți dăm 10 motive de ce trebuie nu trebuie să ratezi acest eveniment.

poza principala

1. Pentru că toți cei  16 speakeri  sunt foarte diferiți și ne vor vorbi despre clonare și genetică, despre călătorii pe Marte, despre cărți și filme, afaceri, educație, despre schimbare.

2. Pentru că tu ești propriul tău investitor și faci o investiție în educația și dezvolatarea ta, astfel dovedești ca ai un respect profund pentru persoana ta.

3. Vei avea ocazia să faci live tweeting, să postezi pe Facebook cele mai inovatoare idei care merită să fie răspândite și celor care nu vor fi la eveniment.

4. Pentru că vei putea să critici tot ce nu-ți place!

5. Pentru că informația primită, contactele și starea de spirit cu care vei pleca de la eveniment sunt considerabil mai mari față de prețul unui bilet.

6. Pentru că între pauzele dintre sesiuni vei putea interacționa și adresa întrebări direct speakerilor.

7. Pentru că comunitatea  TEDxChisinau sunt oameni cărora le place să trăiască, să experimenteze și să-și implementeze ideile.

8. Pentru că tu simți că poți face mai mai mult pentru comunitatea în care trăiești iar scopul tău este să produci rezultate pozitive atât în viața ta cît și a celor din jur.

9. Să asculți idei de viață ele unor oameni simpli și extrordinari deopotrivă.

10. Pentru că ți-am pregătit câteva surprize.

Ne vedem sâmbătă la TEDxChisinau “Postcards from the future”. Ia- ți bilet acum!

Telegram