Fii primul care va îmbrăca cea mai deosebită colecție Maicom
Telegram

Fii primul care va îmbrăca cea mai deosebită colecție Maicom

Tradițiile ne fac viața mai frumoasă și mai plină de sens. Una din tradițiile care se transmit din strămoși este îmbrăcarea de sărbători a portului național, croșetat și brodat cu atenție. Astfel celebrăm momentele importante.

Maicom prețuiește tradițiile și vrea să le transmită în continuare generațiilor următoare. Iată de ce am creat cea mai deosebită colecție, într-o ediție limitată, pentru a celebra cei 580 de ani pe care îi împlinește orașul drag inimii noastre – Chișinău.

maicom_pr_articol1

Colecția a fost inspirată din tezaurul folclorului nostru. Elementele folosite sunt autentice, dar reinterpretate într-o manieră unică. În noua colecție veți regăsi ornamente tradiționale, realizate într-o stilistică modernă, pentru că tradițiile trebuie păstrate și transmise, dar aceasta nu înseamnă că ele nu pot fi actualizate. Noua colecție întruchipează spiritul neamului nostru: duios ca melodia fluierului, vesel ca pasul horei și hostropățului, adânc înrădăcinat în trecut și optimist privind în viitor. Să porți o haină din noua colecție Maicom este un prilej să spui cât de mândru ești de Moldova și de Chișinău.

maicom_pr_articol2

Cea mai deosebită colecție Maicom include articole pentru dame, bărbați și copii, din țesătură naturală și plăcută la atingere. Fiecare își poate găsi mărimea potrivită, la un preț accesibil.

Dame: mărimi 42-52, preț 380 lei.

Bărbați: mărimi 42-52, preț 380 lei.

Copii cu vârsta între 2-10 ani, preț 240 lei.

maicom_pr_articol3

Vă invităm să celebrăm împreună hramul orașului Chișinău în Piața Marii Adunări Naționale. Găsiți punctele de vânzare Maicom pentru a fi primii norocoși care vor îmbrăca cea mai deosibită colecție Maicom. Vă așteptăm cu drag în magazinele noastre.

Telegram