Tot ce meriți după sărbători e o pajama party ca la carte!
Telegram

Tot ce meriți după sărbători e o pajama party ca la carte!

Sărbătorile de iarnă se apropie de final, mesele festive au fost strânse, cadourile oferite, dar spiritul de sărbătoare nu ne lasă. Și bine face, căci acum avem un motiv pe potrivă de a savura această perioadă post-festivă! Maicom ne bucură cu o colecție nouă de pijamale atât de frumoase și stilate, încât nu vrei decât să-ți petreci zilele în ele, odihnindu-te în confortul propriei case.

Brandul autohton de produse din tricot Maicom vine cu o noutate pe piața fashion din Moldova. Noua sa colecție de pijamale bucură toate femeile cu un concept nou și inovativ. Mix & match, sau „combină cum îți place”, este principiul de bază a colecției Pajama Party, care îți permite să creezi propriul costum de casă în baza preferințelor. Toate bluzele, tricourile, pantalonii lungi și scurți din această colecție au fost gândite în așa fel, încât să se combine perfect între ele, oferind, în același timp, originalitate fiecărei combinații noi.

Ideea de Pajama Party vine din intenția de a le dărui doamnelor și domnișoarelor clipe de răsfăț și posibilitatea de a arăta stilat și original chiar și acasă – pentru că nu există o sărbătoare mai mare decât faptul de a te simți frumoasă oricând! Conceptul a fost susținut de cele mai stilate bolggerițe din țară, cărora li s-a oferit prima posibilitatea de a devora această colecție modernă. Maggy Platon, Vlada Cotorobai și Anastasia Fotachi au avut o pajama party pe bune, probând noua colecție Maicom într-o fotosesiune lejeră și distractivă.

Maggy Platon: „De felul meu sunt așa „cozy” person – ador comoditatea, iar atunci când mai este și calitate, eu sunt împlinită. Pijamalele au un locușor aparte în inima mea, pentru că 85% din 24 de ore eu port pijama; și nu pentru că nu am ce purta, dar pentru că mă simt mai sigur, simt o căldura aparte… [Cu Maicom] m-am simțit una din modelele Victoria’s Secret. Am simțit pe propria piele ce înseamnă calitate și comoditate în același timp”.

Vlada Cotorobai: „Eu iubesc pijamalele și practic aș trăi în ele toată ziua (dacă mi-aș putea permite desigur). Eu, de obicei, sunt pretențioasă la calitatea produselor, dar Maicom m-au surprins plăcut. Și au creat niște pijamale super soft si super drăgălașe. Eu zic să trageți o fugă și să le vedeți, sunt deja în magazine și puteți să vă bucurați din plin de ele”.

Noua colecție este deja disponibilă în magazinele de firmă Maicom și pe site-ul companiei maicom.md. Vasta alegere de bluze și pantaloni, cu un preț incredibil cuprins între doar 140 și 200 lei per unitate, oferă o posibilitate unică de a crea costume ce ar corespunde în totalitate propriului stil, sau de a face cadouri cu adevărat personalizate femeilor dragi. Astfel, colecția Pajama Party de la Maicom vine ca o răsplată bine-meritată la final de sărbători, aducând o fericire aparte împreună cu posibilitatea de a te odihni frumos, stilat, și – principalul – exact așa cum îți place.

Telegram