În MAI COMpletăm garderoba. 1+1 = 3 la MAICOM
Telegram

Mai rapid, mai sus, mai mult! În luna mai, rezultatele pot fi peste așteptări. Nimic nu mai contează, decât determinarea de a depune efort și dorința de a obține succesul dorit. Colecția MAICOM Sport răspunde acestei provocări. Compania autohtonă oferă mai mult decât te-ai obișnuit. În această lună 1+1 = 3.

Colecția MAICOM Sport este gândită pentru persoanele ce nu preferă să stagneze, celor care pun priorități și iau decizia oportună, pentru cei care trăiesc activ. Croiala pieselor vestimentare repetă formele corpului și nu restrânge mișcarea, oferind libertatea deplină, fără limite. Stofele alese permit corpului să respire, fiind și plăcute la atingere.

Colecția MAICOM Sport vine să te ajute să atingi noi rezultate, să fii mai activ, mai performant.
Începe azi, nu lăsa pe mâine! Intră în orice magazin Maicom și echipează-te pentru a face sport. Pentru a economisi timp, fă comanda online. E mai simplu decât crezi. Convinge-te, accesând www.maicom.md.

Acum, ce poți face TU pentru a beneficia de ofertă și de a primi plus-valoarea propusă?! Ai două opțiuni:

  • Vizitează magazinul online al companiei: www.maicom.md. Alege trei dintre piesele preferate. Fă comanda. Achită pentru două. Obține cea de a treia piesă gratuit.
  • Vizitează unul dintre magazinele Maicom din toată țara. Află AICI unde se află cel mai apropiat magazin de tine. Alege piesele preferate și completează-ți garderoba. Fii pregătit să devii mai rapid, să urci mai sus, să obții mai mult.


Nu mai sunt motive pentru care să aștepți. Acționează! Achiziționează și primește mai mult!

Telegram