AGENDA TEDxChisinau Superposition
Telegram

AGENDA TEDxChisinau Superposition

Cu tema Superposition, o nouă ediție a conferinței TEDxChisinau, va avea loc pe 11 decembrie, duminică, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu”.

La eveniment participă speakeri din 5 țări ce vor discuta despre cum o simplă idee ori întâmplare poate influența și chiar schimba cu adevărat viața unor oameni sau comunități întregi.

Agenda evenimentului este una bogată cu începutul înregistrării la orele 09.00, ca fiecare invitat să reușească să treacă prin zona de expoziții până la eveniment. Fiecare oaspete va avea posibilitatea să participe în experimentul cu eyetracking asigurat de Magenta Consulting, să viziteze expoziția de stringpainting a Nicoletei Văcaru, să urmărească printerul 3D care va executa machete în sală, să călătorească într-o lume virtuală împreună cu Oculus Rift și să afle mai multe despre design la Design Education Booth asigurat de FloAgency. Nu în ultimul rând, fiecare oaspete va putea să interacționeze cu roboțeii din sală și să-și facă o poză la cea mai modernă cabină foto – Halo Booth.
În deschiderea evenimentului vor urca pe scenă Moldovan National Youth Orchestra, după care vor urma vorbitorii invitați conform agendei:

agenda-ted

La închidere, toți vor avea ocazia să facă schimb de idei și emoții, și să intre în discuție cu vorbitorii care au urcat pe scenă la un pahar de vin asigurat de Vinăria din Vale.
În caz că nu ai reușit până acum să-ți iei un bilet, acestea mai pot fi cumpărate online: https://goo.gl/cx450V
Ne vedem la TEDxChisinau: Superposition!
Eveniment organizat cu susținerea: Magenta Consulting, Hyundai și Efes Moldova. Big Fans: Paynet, Regency, Vinăria din Vale. Parteneri media: Agora, Diez, Locals, Ea.md, Allmoldova și Allfun.

Telegram