TEDxChisinau: 5th Christmas
Начало: 23/12/2015 - 18:30
Место: Summit Events, str. Tighina 49/3
Цена: free
FACEBOOK

Programul evenimentului din 23 decembrie – TEDxChisinau: 5th Christmas

Miercuri, 23 decembrie, ora 18.30, va avea loc cea de-a cincea aniversare TEDxChisinau: 5th Christmas. Evenimentul unic va reuni tineri entuziaști, foști speakeri TEDx, membri ai comunității cât și oameni obișnuiți care fac lucruri extraordinare.

Vezi mai jos cine vor fi speakerii care ne vor vorbi la eveniment:

Veronica Sârbu

veronica_sirbu

Veronica este psiholog comportamental, expert în intervenție timpurie pentru copii cu autism și fondator al Centrului „Puzzle Kids”, ce oferă servicii în domeniul autismului. Eforturile ei sunt direcționate pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor cu nevoi speciale și educarea unei atitudini corecte în rândul comunității față de acest fenomen.

Denis Roșca

denis_rosca

Denis este specialist principal în cadrul AIPA, creatorul și deținătorul celei mai ample colecții de biografii despre moldoveni.

În prezent aceasta cuprinde istoriile a 1.800 de personalități cu rădăcini basarabene din ultimii 200 de ani, care au avut realizări remarcabile și și-au lăsat amprenta asupra lumii. Descendenți de basarabeni cu descoperiri premiate cu Nobel, angajați de onoare la NASA, inventatori, proiectanți de talie mondială și mulți alții.

Mișa Țurcanu

misha_turcani

Misha Țurcanu este Cultural Manager/Managing Partner la locals.md și T5 Bar & Art Cluster.

Cu o diplomă în Management Cultural de la AMTAP, Misha a avut o carieră diversă, de la prima lui pasiune – barman în localuri din Moscova, până la director de creație la o agenție locală din Chișinău, pentru a se regăsi ani mai târziu în gestionarea evenimentelor culturale și inițierea unor proiecte populare ca locals.md și Tipografia 5, prin care încearcă să întărească comunitatea artiștilor din Moldova.

După completarea cunoștințelor sale cu un studiu amplu la Academia Visegrad de Management Cultural (VACuM) în acest an, el a reconfigurat Tipografia 5, creând T5 Art Cluster, drept platformă pentru un viitor centru cultural modern în Chișinău.

Atmosfera plăcută va fi redată de Yolka Band. Membrii trupei: Stanislav Culcicovschi, Veaceslav Pană, Igor Coșolean, Yolka Flyman.

yolka

Evenimentul se va desfășura la Summit Events, Strada Tighina 49/3, scara 1, parter. Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate la Propaganda Café pe str. A. Șciusev, 70 Chisinau, între orele 11:00 – 23:59. Prețul unui bilet este de 100 de lei.

Mai jos găsiți și agenda evenimentului TEDxChisinau: 5th Christmas:

Agenda

Telegram