25 марта 2021

7 ani #DeAcasa Rockit Conference în 7 ședințe live alături de invitați cu ADN inovativ

7 ani #DeAcasa Rockit Conference în 7 ședințe live alături de invitați cu ADN inovativ

Cei 7 ani #DeAcasa a îndrăgitului eveniment digital, Rockit Conference, este celebrat în mod inteligent. După ce a conectat un public de peste 10.000 persoane profesioniste din Comunitatea Europeană, dar și invitat în scenă peste 100 de speakeri de pe tot mapamondul, este lansată seria de discuții live cu 7 persoane cu gândiri inovatoare și critice, primii fiind Mirela Urușciuc și Alex Leahu.

Fiecare episod live va avea loc săptămânal pe pagina de Facebook Rockit Conference cu invitați ce au în ADN spirit inovativ. Invitata primului episod din seria 7 ani #deAcasa a fost organizatoare de evenimente și fondatoarea Art Group Avanti, Mirela Urușciuc. Carismatica antreprenoare a oferit detalii despre procesul de organizare a unui eveniment, provocările din culise și cum e să faci evenimente în perioada de pandemie.

„Educarea publicului cred că este esențială. Ulterior, este mult mai ușor să vorbești unei audiențe care deja are un background informațional și înțeleg ce își doresc. Dedic mult timp activității online și ofer multă informație ce în mod normal este contra cost, căci acest lucru ușurează munca în timp. Astfel, publicul devine mai bun și mai bun. El obișnuiește să crească și să se dezvolte cu fiecare ocazie”, a menționat Mirela despre importanța educării publicului, dar și despre organizarea evenimentelor educaționale.

Astăzi, 25 martie, începând cu ora 18:00, pe pagina Rockit Conference, va avea loc următorul episod din seria live-urile 7 ani #DeAcasa, dedicat educației interactive. Alături de profesorul de matematică și trainerul în tehnologii, Alex Leahu, vor fi discutate care sunt provocările educației online. Unul dintre cei mai cool profesori din țară va dezvălui cum să obții succese și rezultate bune în studii fiind în fața monitorului și la ore virtuale.

Facebook Rockit Conference

Instagram Rockit Conference

LIVE Mirela Urușciuc

Подписывайся