Grăbește-te! Au mai rămas doar câteva zile de ofertă fierbinte de vară. Minus 50 euro per mp de la ASTERCON
Telegram

Acasă e locul unde vrei să revii iar și iar și unde te simți cel mai confortabil. Pentru a beneficia de acest confort, ai nevoie ca apartamentul tău să fie unul perfect. Compania Astercon îți propune cea mai avantajoasă ofertă de vară. Cu siguranță vrei să alegi ceva care să te avantajeze. Un apartament în Chișinău oferă oportunități inedite, șansa de a te afla în centrul economic și cultural al Moldovei și – este, mai presus de toate, o investiție în viitorul copiilor tăi. Cele mai profitabile oferte sunt concentrate în zone accesibile, înzestrate cu o infrastructură bogată.

Un factor important este accesibilitatea transportului și amplasarea, în general. Dacă vrei să ai la îndemână magazine, farmacie, școală, grădiniță, parc, acces direct la transport public, atunci Alba Iulia Residence oferă șansa inedită de a avea o casă în Chișinău de vis. Cine nu își dorește să ofere siguranță copiilor, să aibă un loc de parcare subterană și să profite din plin de o zonă liniștită și confortabilă?! Astercon are grijă de toate pentru ca tu să te simți acasă.

Acasă – într-o casă nouă la Alba Iulia Residence, într-o zonă de dezvoltare accelerată și în plină transformare.

Care este oferta de vară de la Astercon

Vrei să ai un apartament modern, spațios și amplasat într-o zonă dezvoltată? Visezi la propria casă cu dormitor și living separat? Ai nevoie de o bucătărie spațioasă pe care să ți-o aranjezi după bunul plac? Nu știi ce să alegi? Ia-ți acum un apartament cu două camere de 62,55 m2 și primește reducere de 3127€.

  • Pentru apartamentul de 62,82 m2 economisești 3141€ .
  • Dacă vrei un apartament de 66,73 m2 primești o reducere de 3336 €.
  • Iar la un apartament cu două camere de 67,60 m2, economisești tocmai 3380 €.

Nu rata șansa să ai propria casă chiar acum, când vara topește prețurile!

Compania de construcții Astercon s-a gândit la fiecare aspect atunci când a conceput proiectul imobiliar Alba Iulia Residence. Apartamentele de vânzare se deosebesc de tot restul apartamentelor noi din Chișinău, printr-un nivel avansat de tehnologie, confort, comuniune cu natura, design unic și un mediu de trai net superior. Complexul este unul eficient din punct de vedere energetic, are o izolare fonică bună și o ventilație controlată, ce include sisteme de încălzire și răcire cu eficiență ridicată. Aceste avantaje îl poziționează drept un complex locativ econom și, mai ales, acum există oportunitatea de achiziționarea a unei locuințe la un preț rezonabil.

Profită acum de cea mai bună ofertă de vară de la Astercon! Beneficiezi de reduceri fierbinți la apartamente de vis cu cel mai comod și bun proiect imobiliar. Ofertă valabilă în perioada 01.06.2019-30.06.2019.

Tentant, nu? Sigur – e foarte simplu – Sună acum 022 29 49 29 sau accesează www.astercon.md

ASTERCON – Bun venit acasă!

Telegram