Zâmbiți cu încredere
Telegram

Un zâmbet perfect este cel mai bun atu pentru o imagine de succes. Oamenii care râd în toată gura, sunt oameni optimiști, neinhibați, care se simt confortabil în orice situație. Dinții frumoși, albi și bine aliniați sunt un motiv de încredere în propriile forțe, fiind un „instrument” de comunicare irezistibil ce influențează favorabil interacțiunile cu cei din jur. Acesta este un aspect extrem de important pentru evoluția personală, în special dacă ne referim la un adolescent sau un tânăr adult.

Grija față de propria dantură ar trebui să fie întotdeauna în prim plan, de aceea protejați-o, îngrijiți-o şi nu ezitați să investiți în sănătatea dinților dumneavoastră. Dacă tinerii nu înțeleg asta, măcar părinții ar trebui să o facă, mai ales că acum sunt atâția specialiști, cu care puteți discuta. Pur și simplu, costul și riscul de a neglija acest aspect sau de a nu observa și remedia problemele încă din stadiul lor incipient este prea mare atunci când ignorați dantura.

Primul pas spre un look demn de un star hollywoodian este o vizită la un medic stomatolog specialist în estetica dentară. Imperial Dent vă propune cele mai precise, inovative şi moderne servicii stomatologice profesionale de reconstituire a dinților. Fie că este vorba de modificări de culoare a danturii, dinți lipsă, dinți cariați sau ciobiți, obturații inestetice, spații interdentale sau dimpotrivă dinți înghesuiți, echipa Imperial Dent are întotdeauna soluțiile potrivite pentru a vă reda zâmbetul impecabil. Adițional, lucrările asupra dinților nu sunt nocive şi oferă un aspect estetic optim pacientului.

Cea mai cunoscută procedură în estetica dentară este albirea dinților. În Moldova această procedură este extrem de solicitată. Dinții se colorează în mod natural, de la mâncare, băuturi, precum şi de la fumat, medicamente sau diverse substanțe colorante. Să știți că cola și cafeaua (preferatele tinerilor) sunt în topul listei alimentelor ce pătează dinții.

Albirea dinților se realizează numai la medicul stomatolog, care va stabili cauza colorării dinților și planul de tratament. Pentru un rezultat mai bun se recomandă ca tratamentul să înceapă cu tratarea afecțiunilor gingivale, dacă acestea există şi efectuarea unei igienizări profesionale complete (detartraj, periaj profesional, Air-Flow) , schimbarea plombelor şi a coroanelor deoarece acestea nu se înălbesc.

Terapia propriu-zisă constă în aplicarea pe suprafața dinților a unor substanțe ce sunt activate prin diferite sisteme. În acest fel, sunt eliminate nu doar petele de suprafață, dar şi cele de adâncime. Culoarea smalțului se schimbă cu până la 5-7 nuanțe, iar rezultatele sunt notabile chiar de la prima procedură. După câteva ședințe, smalțul dinților sclipește, e alb, fără pete. Efectele sunt notabile nu doar la nivel de estetică, dar şi psihic. Studiile demonstrează că aproape 90% dintre pacienții care au optat pentru tratamente de estetica dentară în Moldova au devenit mai siguri pe sine şi mai fericiți, iar cei din jur i-au considerat a fi mai atractivi după aceste proceduri.

Aveți grijă de zâmbetul dumneavoastră și nu uitați să îl împărtășiți cu ceilalți!!

 Imperial Dent

Telegram