Susține filmul despre cel din urmă om rămas în Moldova, aflat „La o margine de țară”
Telegram

Regizorul filmului artistic „La o margine de țară” Sergiu Ene a inițiat o campanie de crowfunding pe platforma Guvern24 pentru a putea continua crearea peliculei cinematografice, ce relatează istoria ultimului om rămas în Republica Moldova.

Filmul reprezintă o dramă socială, în care se descrie problema actuală a Republicii Moldova – migrația. Este descrisă povestea unui copil de clasa a 4-a, care își expune tema pentru acasă în prezența colegilor săi de clasă, la tema „Cum își vede el țara peste 20/30 de ani”. Se face referire la situația din țară cu elemente alegorice și comparative; cu aspecte atât din viața reală cât și imaginară.

„Activăm în domeniul filmul din anul 2009. Colaborăm cu laboratorul de producție Viction Studio,  care ne asigură o parte din echipamentul tehnic, lumini, înregistrare sunet. Dispunem de echipament tehnic în proporție de 80 % pentru realizarea unui film”, afirmă echipa.

Donațiile sunt necesare pentru post-producție:

  • plata actorilor;
  • înregistrarea sunetului în studiou;
  • montaj video (editare video) + coloristică (colorgrade);
  • procurarea drept autor muzică (background);
  • pregatirea evenimentului de lansare.

ACTORI:

Cristian Perepeliuc – actor teatru GenezaArt

Sergiu Ene  – actor

Denis Cojocaru – școala actorie, interpret muzical

Ion Sfecla – artist emerit, artist plastic

REGIZORI:

Ion Stefanschi

Sergiu Ene

Obiectivul pe care și l-a stabilit echipa este de a colecta o sumă de 1600 EUR. Până la momentul actual, s-au donat peste 200 de EUR, iar toți cei care-și doresc să susține inițiativele frumoase din Moldova, mai au la dispoziție 158 de zile până ce se încheie campania.

Donează aici. Poți contribuit online, printr-un SMS sau apel telefonic.

Telegram