Artistul Marin Costiuc solicită ajutor pentru a participa la târgul „The Other Art Fair”
Telegram

Tânărul artist autohton Marin Costiuc a lansat o campanie de crowfunding pentru a putea participa la cel mai mare târg de artă din Europa – „The Other Art Fair”.

Campania a fost lansată pe Guvern24, cu scopul de a aduna, până la 20 martie 2017, suma de bani necesară pentru a ajunge la „The Other Art Fair” și a-și expune lucrările sale în Marea Britanie. În acest an, târgul a ajuns la cea de-a 15-a ediție, găzduind de fiecare dată o mulțime de participanți și oameni îndrăgostiți de artă. La ediție din anul trecut, la eveniment au venit peste 14 mii de oaspeți, printre care reprezentanți ai Tate Modern, Galeria Gagosian, Blain de Sud, Timothy Taylor, Rosenfeld Porcini, Gazelli Art House, Galeria Saatchi, Institutul Sotheby etc.

Târgul va avea loc în perioada 30 Martie – 2 Aprilie, în incinta VICTORIA HOUSE din Londra. Artistul va avea de suportat cheltuieli de participare care ajung până la 2100 EUR. Aici se includ costurile pentru standul propriu și transportarea în siguranță a creațiilor sale.

Iată ce mesaj a lăsat artistul:

Mă numesc Marin. De 13 ani pictura este parte din viața mea, iar de 4 ani o fac la nivel profesional.

Am făcut studiile la Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” și Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice, facultatea pictură.

Am organizat 3 expoziții personale în Chișinău și 4 expoziții de grup, în diferite locații precum ambasade, biblioteci, sau alte spații potrivite pentru așa tip de eveniment.

Am participat la un program de rezidență în Budapesta; lucrările din acest program au fost expuse la Berlin după care, am  participat la case de licitație precum LAVACOW, București.

Acum, cu sprijinul dumneavoastră, îmi doresc să particip la cel mai mare și recunoscut târg de artă din Europa – „The Other Art Fair”.

„The Other Art Fair” este cel mai important târg de artă din Marea Britanie și are scopul de a face legătura directă între artiști și galeriile de artă.

Evenimentul se află la cea de a 15-a ediție. Cea mai recentă ediție a târgului a atras peste 14 000 de iubitori de artă, cu invitați, inclusiv reprezentanți de la Tate, Galeria Gagosian, Blain de Sud, Timothy Taylor, Rosenfeld porcini, Gazelli Art House, Galeria Saatchi, Institutul Sotheby, și multe altele.

Acesta este locul cel mai potrivit pentru a promova arta din Moldova.

Târgul va avea loc în perioada 30 Martie – 2 Aprilie la VICTORIA HOUSE.

„The Other Art Fair” dispune de un pachet de sprijin pentru artiști, care include: asigurarea cu propriul stand, promovarea și includerea artistului în catalogul reprezentativ; iar pentru toate acestea e nevoie de 1 300 euro, și 700  de euro pentru transportarea sigură a picturilor și panotarea lor la fața locului.

Contez pe sprijinul Dvs. Vă mulțumesc!

Scopul pe care și l-a propus tânărul este de a acumula timp de 60 de zile suma de 2100 EUR. Donatorii vor obține cadouri, iar cel care va oferi o sumă de 300 EUR, va primi un dar o pictură semnată de Marin Costiuc.

Donează pentru Marin Costiuc aici.

Telegram