Susține trupa autohtonă The Wax Road în lansarea albumului lor de debut
Telegram

Tinerii muzicieni din formația The Wax Road au lansat o campanie pentru a face posibilă lansarea albumului de debut anul acesta. Ei și-au propus să colecteze prin intermediul platformei Indiegogo 5000 EUR.

În pofida faptului că campania a început astăzi, 22 iulie, în doar câteva ore echipa a obținut peste 600 EUR donați.

„Leave your mark on The Wax Road!”

„Leave your mark on The Wax Road! Help us raise funds for our Debut Album”, îndeamnă echipa îți lași amprenta și contribuția la crearea albumului lor muzical de debut.

The Wax Road este o trupă independentă din Republica Moldova, care s-a înființat în Decembrie 2013. De atunci sunt împreună și le-a reușit să lanseze trei piese, un videoclip profesionist și asta e doar începutul, susțin ei, deoarece au planuri grandioase pentru viitor.

Trupa a lansat videoclipul la piesa „Do Things Right” în luna iunie a acestei veri. Este un film scurt de 7 minute, care redă mesajul unei lupte cu lumea interioară.

„Albumul nostru de debut va include 10 piese, de la Blues Rock la Hard Rock, deci, dacă ești un fan al Hard Rock Riffs și Groovy Rhythms sau îți place pur și simplu muzica, îl vei aprecia. Noi avem nevoie de suportul tău pentru a realiza ce ne-am propus, căci, pe lângă părinții noștri, surori și frați, vrem ca toată lumea să audă asta, inclusiv tu.

Industria muzicii la noi în țară este slab dezvoltată, noi nici măcar nu avem un label cu care să colaborăm. Acum unica soluție este să colaborăm cu voi, pasionații de muzică din toată lumea, pentru că puterea este în mâinele noastre și cu toții împreună noi putem schimba lumea”, afirmă muzicienii.

„Rock On!”

Echipa concretizează că de fapt lansarea unui album este un proces complex care constă din câteva etape: înregistrarea sunetului, mixarea, mastering-ul și producția și alte cheltuieli care definesc obiectivul lor de a acumula 5000 EUR.

„Nu este vorba doar despre bani. Dacă nu puteți contribui, nu înseamnă că nu ne puteți ajuta! Nu uitați să distribuiți această informație cu prietenii voștri”, spun tinerii.

Cei care vor fac un aport financiar vor avea parte și de premii, despre care poți afla mai multe aici. Printre premii sunt accesorii din piele personalizate cu emblema formației, tricouri, albumul digital și CD fizic. Campania durează timp de o lună.

the wax road

 

the wax road

 

Donează aici.

Telegram