Expoziție de idei și pictură de Ștefan Eșanu MĂD IN MOLDOVA
Начало: 05/11/2015 - 09:00
Конец: 21/11/2015 - 16:00
Место: Salonul molDeco, bd. Moscova 14/1
Цена: free
FACEBOOK

Salonul molDeco vă invită la o expoziție de idei și pictură contemporană, semnată de tânărul artist Ștefan Eșanu. Pentru că arta nu poate fi departe de contextul social-politic al țării în care se naște, autorul și-a întitulat sugestiv expoziția MĂD IN MOLDOVA. Cele peste 20 de lucrări fac parte dintr-un concept care poate fi perceput doar de cei ce locuiesc în Moldova sau cunosc îndeaproape realitățile noastre.

Afis

”Prin lucrările mele comunic că NU mai vreau să fac compromisuri cu mine însumi. Nu mai accept să fiu îndoctrinat sau supus unor tradiții”, recunoaște autorul.

MĂD IN MOLDOVA este o expoziție-ironie prin care se reinterpretează idolii și valorile moldovenilor. Este o expoziție-oglindă în care veți descoperi propriile temeri și prejudecăți, dar și viziunea artistului Ștefan Eșanu, care și-a permis să iasă din tipare, găsind răspunsuri simple la probleme complicate.

Vă așteptăm între 5 – 21 noiembrie 2015 la salonul molDeco, pe bd. Moscova 14/1, pentru o expoziție-nebunie despre noi și țara în care locuim.

Mai multe detalii găsiți aici.

Telegram