FEERIA DARURILOR PENTRU BĂRBAȚI
Начало: 20/12/2015 - 13:00
Место: Salonul molDeco, bd. Moscova 14/1
Цена: 15 lei
FACEBOOK

Art-salon molDeco vă invită la cea de-a cincea ediție a Târgului anual de caritate Feeria Darurilor 2015. Anul acesta evenimentul va fi dedicat în exclusivitate cadourilor pentru bărbați. Printre cei 17 participanți se numără producători autohtoni de accesorii din piele și lemn, obiecte tricotate manual în serie limitată, picturi în vin, băuturi și patiserie de casă, produse cosmetice hand made 100 % naturale, precum și suvenire bărbătești oferite de organizatori.

Feeria Darurilor are drept scop realizarea unui vis de copil înainte de Crăciun. De această dată banii adunați în cadrul evenimentului vor fi donați unei tinere talentate de la liceul ”Ciprian Porumbescu”, Ana Oboroc, pentru a-și procura vioara multdorită. Ana este deținătoarea mai multor premii pentru interpretare la vioară și voce, ultimul fiind Premiului Mare în cadrul concursului ”ARS Adolescentina”.

Atmosfera de sărbătoare la FEERIA DARURILOR 2015 va fi creată de un recital live cu Cătălin Josan.

Fiecare vizitator va primi la intrare un tichet de participare la tombola cu cadouri oferite de participanți. Taxa de intare – 15 lei.

Evenimentul va avea loc duminică 20 decembrie 2015, între orele 13.00-17.00, în incinta salonului molDeco pe bd. Moscova 14/1.

Mai multe detalii despre FEERIA DARURILOR 2015 aflați aici: http://moldeco.md/ro/blog/feeria-darurilor-2015

Telegram