EXPOZIȚIE DE BRODERIE – preselecție
Начало: 02/02/2016 - 00:00
Конец: 26/02/2016 - 0:00
Место: Salonul molDeco, bd. Moscova 14/1
Цена: Taxa de participare este de 50 lei.

Art-salonul molDeco a lansat preselecția pentru o nouă Expoziție de broderie care va avea loc între 2-19 martie 2016 pe adresa bd. Moscova 14/1.

image description

Expoziția se află deja la a treia ediție și va cuprinde ca de fiecare dată un compartiment cu broderii înrămate de salonul molDeco, intrând în concurs pentru titlui de Cea mai deosebită broderie, desemnată de un juriu competent. Premiul mare este suma de 3000 de lei din partea organizatorilor. Partenerii evenimentului sunt companiile specializate Luca-S și Broderie Art, care vor oferi premianților certificate valorice între 1200 și 300 lei, precum și SPA by Berd`s care va delecta deținătorul titlului Simpatia Publicului cu o zi de frumusețe și relaxare. Acest titlu va putea fi obținut prin votul direct al vizitatorilor expoziției.

În afara concursului vor fi expuse spre vânzare obiecte decorative și accesorii cu elemente brodate manual: bijuterii, genți, vaze, mobilier, scopul evenimentului fiind să descopere cât mai multe obiecte de acest fel, pentru a a scoate broderia din categoria pasiunilor demodate, care azi nu mai au nici un rost.

Condițiile participării sunt foarte simple: trimiteți poze cu lucrările dvs., numele și datele de contact pe adresa [email protected]. Rezultatele preselecției vor fi anunțate pe data de 26 februarie pe site-ul www.moldeco.md

Taxa de participare este de 50 lei.

Mai multe detalii despre preselecție găsiți aici: moldeco.md

Telegram