Salonul De Broderie 2016
Начало: 02/03/2016 - 17:30
Конец: 19/03/2016 - 18:00
Место: Salonul molDeco, bd. Moscova 14/1
Цена: free
FACEBOOK

Vă invităm la un eveniment inedit care se află la a treia ediție: SALONUL NAȚIONAL DE BRODERIE 2016 organizat de molDeco. Este o expoziție-concurs în care participă zeci de lucrări de broderie contemporană lucrată manual, precum și accesorii, bijuterii, obiecte de decor în care s-au utilizat diverse tehnici de broderie.

Salonul-De-Broderie-2016

Tablourile brodate vor intra în competiție pentru titlul de CEA MAI DEOSEBITĂ BRODERIE, acordat de un juriu competent, iar vizitatorii vor putea vota lucrarea lor preferată care va obține premiul SIMPATIA PUBLICULUI.

Dincolo de partea artistică a evenimentului, ediția din acest an are și o cauză socială. Prin vânzarea colecției de tricouri cu elemente de broderie, create special pentru publicul nostru de Mândra Chic, vom contribui la realizarea unui proiect prin care 15 copii basarabeni vor merge la o tabără de creație in judetul Sălaj, acolo unde au trăit cândva dacii liberi.

Intrarea este liberă.

Expoziția va dura până pe 19 martie 2016.

Mai multe detalii despre deschidere și participanți gasiți aici: http://moldeco.md/ro/blog/salonul-național-de-broderie-2016-lista-participanților

Telegram