Feeria Darurilor 2017- târg de caritate
Начало: 23/12/2017 - 13:00
Место: Moldeco bd. Moscova 14/1
Цена: 20 lei
FACEBOOK

MOLDECO vă invită la cea de-a VII-a ediție a Târgului de Crăciun FEERIA DARURILOR.
Evenimentul va fi dedicat cadourilor pentru orice ocazie, iar banii adunați vor fi folosiți pentru a procura materiale de pictură pentru Alexandra Ecin, o elevă a Colegiului Republican de Arte Plastice ”A. Plămădeală”, rămasă orfană de ambii părinți.

Cei 16 participanți la Feeria darurilor sunt artiști și artizani moldoveni talentați, care vor oferi piese deosebite de autor, create în cea mai mare parte în exemplar unic. Veți putea alege pentru oamenii dragi cadouri selectate cu multă grijă, de cea mai bună calitate, piese unicat de ceramică, picturi în vin, pernuțe și bijuterii, obiecte din lemn natural și bronz, păpuși și compoziții exclusive lucrate manual, lumânări, plante naturale, felicitări de Sărbători, jucării, precum și multe altele.

Surpriza evenimentului sunt băieții din formația 7 Klase, care ne vor oferi un recital live încântător și ne vor duce în Chișinăul Interbelic prin muzica lor absolut deosebită.

Mai mult decât atât, pentru cumpărătorii saloanelor MOLDECO avem o promoție în luna decembrie: fiecare cumpărătură în valoare de 500 lei vă oferă posibilitatea de a participa la o tombolă cu cadouri unicat, de valoare. Extragerea va avea loc la ora 15.00.

Intarea este de doar 20 lei, bani care vor fi donați în totalitate și vor permite participarea la o tombolă cu cadouri generoase.
Vă așteptăm cu drag!

Mai multe detalii despre participanți găsiți aici: https://moldeco.md/feeria-darurilor-2017/

Telegram