Startup Moldova Summit 2024: Noi oportunități pentru antreprenori și startup-urile din Republica Moldova
Telegram

Startup Moldova Summit 2024: Noi oportunități pentru antreprenori și startup-urile din Republica Moldova

Startup Moldova Summit reprezintă un moment definitoriu pentru comunitatea de inovație și antreprenoriat din Republica Moldova. Evenimentul este programat pentru 14 martie 2024 și urmează să faciliteze interacțiunea dintre startup-uri, antreprenori și investitori, oferind o platformă pentru schimb de idei, experiențe și stabilirea potențialelor colaborări.

„Startup Moldova Summit 2024 reprezintă un punct de referință esențial pentru antreprenorii și startup-urile noastre, deschizând uși către colaborări internaționale și acces la finanțare. Este o platformă unde viziunea întâlnește oportunitatea”, a declarat Olga Melniciuc, Directoarea Executivă a Startup Moldova.  

În acest an, la Startup Moldova Summit va fi utilizată aplicația Brella, marcând o premieră pentru ecosistemul de startup-uri din Moldova. Această platformă inovatoare este proiectată pentru a maximiza oportunitățile de networking, permițând participanților să programeze întâlniri cu investitori, speakeri și potențiali parteneri.

 „Aplicația Brella, adusă în premieră în Republica Moldova, reprezintă o oportunitate unică pentru startup-uri și antreprenori de a interacționa direct și eficient. Aceasta facilitează stabilirea de întâlniri și socializarea fără barierele tradiționale ale așteptării”, a menționat Mircea Florin-Sandu, Business Development & Fundraising Manager la Fundația Startup Moldova.

Startup Moldova Summit 2024 își propune să aducă peste 20 de investitori de renume în țară, oferind o platformă pentru pitch-uri impresionante de la cele mai promițătoare startup-uri locale. După eveniment, va fi organizată o cină de afaceri, unde vor fi consolidate relațiile dintre participanți. La summit sunt invitați antreprenorii, investitorii și toți cei pasionați de ecosistemul de startup-uri, iar până în data de 1 martie, biletele vor avea preț redus.

Pentru a participa la eveniment, cumpărați bilete aici: https://shorturl.at/abyHT

Startup Moldova Summit 2024 este organizat de Fundaţia Startup Moldova, sub egida Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, Partener General: Orange Systems, Programul „Tech Clusters powered by Moldova Innovation Technology Park”, la fel, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare prin suportul Ministerul Afacerilor Externe și al Cooperării Internaționale al Italiei și Inițiativa Central Europeană şi Helvetas prin proiectul Optim, fondat de Guvernul Elveţiei. Partener Media General: Diez.

Telegram