24 июля 2024

Sandra Ice Cream – Partener al lui Denis Vieru și al călătoriei sale către Jocurile de la Paris, 2024

Fabrica de înghețată Sandra Ice Cream lansează campania “Sandra Susține Eroii Moldovei”, care are drept scop să sprijine talentele ţării noastre, iar azi suntem mândri să-l prezentăm pe Denis Vieru.

Sportivul din Republica Moldova, Denis Vieru, este cel mai bun judocan la nivel mondial la categoria de greutate până la 66 kg. Denis a obținut aur la Campionatul European de Judo de la Montpellier, bronz la Grand Slam-ul de la Paris, argint la turneul Masters și alte medalii de bronz la Grand Slam-urile de la Baku și Tokyo. De asemenea, a primit recent Premiul Fair Play.


Denis Vieru a dedicat peste 20 de ani din viața sa pentru a deveni eroul multora dintre noi. Povestea sa este o mărturie a puterii muncii, a perseverenței și a angajamentului față de visele sale.

“Fiecare victorie mă apropie de visul meu. Familia, antrenorii, prietenii, partenerii – toți joacă un rol în succesul meu. Pentru ei, pentru Moldova, vreau să fiu cel mai bun. Participarea la Jocurile de la Paris este mai mult decât lupta pentru medalie; este despre a fi eroul propriei mele dedicații. Sper să dedic acel moment tuturor celor care m-au susținut, pentru Moldova, pentru viitor.” spune Vieru.

Sandra Ice Cream îl susține pe Denis Vieru în pregătirea sa pentru a reprezenta Moldova pe scena mondială la Jocurile de la Paris, 2024.

Acest parteneriat susține spiritul campaniei, evidențiind devotamentul, puterea și capacitatea moldovenilor de a fi eroii propriei vieți și ai comunității din care fac parte.

Fondată în 1998, Sandriliona (Sandra Ice Cream) a crescut de la un brand local la un nume recunoscut internațional, cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate. Sandra Ice Cream este primul exportator moldovean de produse lactate în UE, cu multiple certificări ISO, precum și certificări HALAL și Kosher.

Împreună, se pot susține visele și inspira generațiile viitoare.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare pentru mai multe actualizări.

Instagram: @SandraIceCream
Facebook: Sandra Ice Cream

Подписывайся