METRO Moldova a aderat la Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement (MĂR)
Telegram

METRO Moldova a finalizat anul 2023 făcând încă un pas important ce va îmbunătăți calitatea serviciilor oferite, aderând la Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement (MĂR). METRO Cash&Carry, o divizie de vânzări a METRO Group, unul dintre liderii comerțului la nivel global, aduce în Asociație o reputație solidă și produse atrăgătoare, în special pentru industria HoReCa.

Industria gastronomică și cea hotelieră fac mereu diferența, iar METRO Moldova, ca partener de încredere, înțelege importanța oferirii celor mai atractive produse pentru aceste sectoare în continuă evoluție. Fie că este vorba despre restaurante, hoteluri sau alte unități de alimentație publică, METRO Moldova se distinge prin furnizarea celor mai bune servicii și accesorii. De asemenea, METRO va beneficia de suportul comunității membrilor MĂR, va beneficia de instruire și va fi informată despre cele mai actuale noutăți și modificări legislative din domeniu. Ceea ce, nemijlocit va duce la o contribuție sporită în dezvoltarea sectorului HoReCa ca ramură importantă a economiei naționale. METRO, la rândul său, va oferi suport și expertiză membrilor asociației, creând un parteneriat reciproc avantajos.

Liuba Birina, Manager Experiență Clienți și Îmbunătățire Continuă la METRO Moldova, subliniază importanța afilierii la Asociația MĂR: “În calitate de reprezentant METRO Moldova, este crucial pentru noi să fim parte a Asociației MĂR, deoarece această colaborare ne oferă o platformă valoroasă pentru schimbul de idei, expertiză și cele mai bune practici în industria de retail. Prin susținerea acestui cadru asociativ, contribuim la îmbunătățirea serviciilor și ofertelor noastre, cu un accent deosebit pe susținerea și dezvoltarea segmentului Horeca, în care METRO Moldova joacă un rol semnificativ.”

Asociația MĂR este o organizație ce reprezintă o comunitate a oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa, având drept scop promovarea și protejarea intereselor economice, tehnice și juridice ale membrilor săi în raport cu instituțiile statului încercând să medieze dialogul între sectorul privat și cel public, implicându-se în promovarea celor mai importante politici publice în vederea dezvoltării mediului de afaceri din industria HoReCa din Republica Moldova. Asociația MĂR, pe parcursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, devenind una dintre cele mai vocale și relevante asociații de profil, reprezentând afacerile din întreg sector, de la restaurante, hoteluri, cafenele, baruri și companii ce oferă servicii de catering. MĂR oferă membrilor săi o serie de avantaje și facilități, printre care servicii de advocacy; facilitarea contactului cu diferiți actori cheie naționali și internaționali; participarea la evenimente de business, conferințe, expoziții, traininguri ș.a.; promovare media; precum și suport informațional despre cele mai recente noutăți relevante sectorului HoReCa.

Despre METRO 

METRO este unul dintre liderii internaționali în domeniul vânzărilor en-gros, cu un sortiment de produse alimentare și nealimentare, dedicate clienților din industria HoReCa. La nivel global, METRO servește peste 17 milioane de clienți, care pot alege din mixul de canale de vanzare (magazin, livrare, comerț online). METRO susține competitivitatea întreprinzătorilor cu soluții digitale și contribuie astfel la diversitatea culturală din comerțul engros și sectorul ospitalier. Sustenabilitatea este un pilon al afacerii METRO. Compania METRO fiind apreciată de către Indicele Sustenabilității Dow Jones, FTSE4Good, MSCI, CDP. Compania operează în mai mult de 30 de țări și angajează peste 89.000 de oameni în întreaga lume. În anul financiar 2022/23, compania METRO a înregistrat un volum al vânzărilor de 30,6 miliarde EUR. În Republica Moldova, compania METRO este prezentă din 2004, având peste 600 de angajați, trei magazine și peste 20000 de articole în fiecare magazin. Pentru mai multe informații, vizitați www.metro.md.

 

Telegram