Tekwill Academy Kids lansează din luna iunie tabere de vară pentru copii și adolescenți
Telegram

VREAU SĂ LE ȘTIU PE TOATE, aceasta își doresc copiii inteligenți! Iar părinții buni îi motivează să învețe și … în vacanță!

CUM? Alegând Tabăra de vară Tekwill Academy Kids … și testând profesiile viitorului!

Toate într-o singură locație, aflându-se în siguranță, fiind ghidați de mentori profesioniști și având parte de activități captivante. Copiii se vor alege cu experiență în domeniul tehnologiilor, capacități practice de comunicare, abilitați tehnice și artistice, cunoștințe sporite de engleză și germană, comportament și pregătire pentru succes. Pentru că DA, și SUCCESUL, se învață!

La Tekwill Academy Kids lucrurile sunt foarte bine gândite și structurate. Taberele sunt destinate copiilor de diferite vârste, aici sunt asigurate metode inovative de învățare și perfecționare pe domenii atractive, moderne și extinse. Fiecare program are o durată de 2 săptămâni, prânzul și 2 gustări fiind incluse. Pentru detalii și înregistrare – click pe denumirea taberei în descrierile de mai jos.

În perioada 4-16 iunie, începe tabăra STAR WARS – pentru copii de 9-12 ani care vor avea posibilitatea să se afle într-un laborator  cu roboți și să devină nu doar utilizatorii, dar și creatorii acestora.

PHOTOSHOP JUNIOR EXPERT– este un curs destinat adolescenților de 13-15 ani, pasionați de fotografie, imagini creative și editare avansată de poze. Se va desfășura în perioada 4-16 iunie.

GAME of THRONES – în perioada 18-29 iunie, copiii de 8-10 ani vor învăța programarea în SCRATCH, iar cei de 12-14 ani vor explora diverse opțiuni de programare și design grafic.

MILO – Tabara de robotică LEGO WeDo 2.0 destinată picilor de 7-9 ani, pasionați de explorarea lumii prin tehnologii, deschisă pe perioada 2-14 iulie.

WEB MASTER – curs desfășurat din 16 iulie până în 27 iulie, pentru adolescenți de 13-15 ani, interesați de programare.

VIDEO BLOGGING – Adolescenții (11-14 ani), în perioada 30 iulie-10 august, vor avea posibilitatea să creeze conținuturi video personalizate, pe care, mai târziu, le vor putea promova.

Pentru informații suplimentare, vă rugam să contactați: Nadejda Zagarniuc, Customer Care Manager, la numărul de telefon 079744448 sau la adresa de e-mail [email protected].

Tekwill Academy Kids este o inițiativă educațională lansată de către Centrul de Excelență în domeniul TIC Tekwill, scopul căreia este desfășurarea activităților de inițiere și instruire în domeniul Tehnologiei Informației pentru copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

Partener Media General: mama.md

Telegram