Winemarker`s Way – o conexiune pură între oameni și vin
Telegram

Frumusețea vine din interior, iar vinurile bune vin de la Sălcuța.

Cu o moșternire vinicolă deosebită și o podgorie generoasă în fiecare an, vinăria Sălcuța îți dă invitație pentru a redescoperi gama de vinuri selecte Winemarker`s Way.

Create cu măiestrie și atenție, vinurile din această gamă sunt o reflecție pură a ceea ce înseamnă pasiune pentru arta vinicolă. Culeși și îngrijiți în una din cele mai prielnice zone geografice vinicole protejate ale Moldovei – Ștefan Vodă, strugurii vinăriei parcurg un drum lung, riguros și complex, până aceștia ajung să aibă parte de marea lor transformare.

Aici, oamenii Sălcuța își deschid sufletul și oferă consumatorilor ocazia unică de a încerca fiecare din cele treisprezece vinuri monosoi, făcute cu grijă și îmbuteliate la cele mai înalte standarde.

Datorită calităților speciale ale terroir-ului, Winemarker`s Way devine gama vinurilor ce împarte filosofia unică de a dărui prin sinergie –  calitate și viziune în timp. Aici ești liber să descoperi atât vinurile  roșii, albe cât și un vin rose unic, pe fiecare raft.

Drumul către arta de a deveni și a rămâne un vinificator dedicat și talentat – acesta este omagiul pe care Vinăria Sălcuța îl aduce în fața consumatorilor prin această gamă de vinuri accesibilă și variată.

Aici veți avea ocazia să descoperiți atât soiuri autohtone dar și internaționale, toate adaptate și trecute prin experiența vinificatorilor,  a căror arome și gust, vă vor oferi o experiență diferită de consum.

Pentru pasionații de vinuri corpolente și roșii, Winemarker`s Way aduce mai aproape soiurile Cabernet-Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Fetească Neagră și Rară Neagră – toate în forma lor pură și în același timp redefinită.

Iubitorii de vin alb și experiențe inedite pot alege soiurile albe disponibile în această gamă și anume Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Fetească Albă, Alb de Onițcani și Viorica.

 

Și pentru că lista nu se oprește aici, vinăria Sălcuța le aduce celor aventuroși un vin special, creat din soiul Pinot Gris – un rose deosebit, vibrat și ușor, Pinot Gris Blush.

Unde le găsim ca să le putem savura cu toată plăcerea? Iată aici o listă a locațiilor disponibile pentru a procura și a împărți cu oamenii dragi vinurile din gama Winemarker`s Way:

Ocean Fish, Alco Market, Miramarket, Wine Time, Merci, Lukoil, Metro, Green Hills, Kontrast Coffee & Wine Bar, Little Pizza, Linella, Bar 513, Caravan, Gud, DrinkStock, Hanul lui Vasile, La Bădiș, Peneș, Wine MD, Jeraffe.

Mai mult de atât, poți face comandă online pe salcutawine.md a cele mai bune prețuri! Click & enjoy the Winemarker`s Way.

P.S. Iar dacă te întrebi cât de apreciate sunt vinurile acestei game, află mai jos câte premii au reușit să obțină gama Winemarker`s Way.

  • The Global Pinot Gris Masters – Ww Pinot Gris  (Silver)
  • The Global Rose Masters – Ww Pinot Gris Blush  (Bronze)
  • Vinarium, IWCB- Ww Feteasca Neagra (Gold) / Ww Chardonnay  (Gold) /  Ww Pinot Gris (Silver) / Ww Feteasca Alba (Silver)
  • Vinul.ro Ww Pinot Gris  (Silver)
Telegram