“Moldova Fashion Days” revine pe 2 decembrie la Arena Chișinău
Telegram

A venit momentul să marcăm în agende o nouă ediție a evenimentului anual de modă “Moldova Fashion Days”. Evenimentul Modei de Top “Moldova Fashion Days” Revine pe 2 Decembrie 2023 la Arena Chișinău, cu începere la ora 17:00.

15 designeri autohtoni cu renume revin pe podium pentru a-și prezenta ținutele create special pentru sărbători, dar și colecțiile pentru sezonul de iarnă.

Moldova Fashion Days este mai mult decât o prezentare de modă, este o expresie a patrimoniului cultural bogat, a diversității și spiritului creativ care abundă în industria ușoară.

În fiecare an publicul pasionat de modă, dar și specialiștii din industrie, din țară și de peste hotare, se reunesc pentru a urmări modul în care interpretează brandurile autohtone tendințele globale și pentru a celebra talentul și creativitatea acestora.

Vino să petreci o seară frumoasă, susținând producătorii locali și savurând un cocktail elegant și un show de lumini unic

Ediția din acest an promite să fie una dintre cele mai memorabile, cu o varietate de colecții îndrăznețe și inovatoare, care vor defini viitoarea direcție a modei moldovenești.

Biletele pentru “Moldova Fashion Days” sunt disponibile la vânzare pe iticket: Biletele le poți cumpăra de aici: https://iticket.md/event/moldova-fashion-days  sau la adresa: Vlaicu Pîrcălab, 27, tel: 022845500

Telegram