Creează-ți confortul la tine acasă cu produse de la METRO. Vino și cumpără tot ce ai nevoie pentru această toamnă
Telegram

În ediția din septembrie, METRO ți-a pregătit un catalog dedicat casei tale. Totul începe de la lenjerie de pat și se termină cu tehnică de bucătărie. Oferă-i apartamentului tău o nouă posibilitate să devină cel mai confortabil loc.

Dormitorul tău este prima destinație în care e timpul să reîmprospătezi niște articole, precum pernele, lenjeria pentru pat și altele. La METRO găsești o varietate de perne de diferite dimensiuni, designuri și materiale. Mai nou, poți găsi perne cu microfibră reglabilă sau cu miros de aloe vera.

Tot în această secțiune este prezentată o varietate de pilote potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți. Aceasta îți garantează o perfectă circulație a aerului și o menținere a temperaturii optime a corpului în timpul somnului.

Încă un element important care va schimba atmosfera din dormitorul tău este lenjeria pentru pat. Încearcă noi culori, designuri care să se potrivească cu dormitorul tău. De aceea, la  METRO găsești o gamă de lenjerie pentru pat care să-ți bucure ochii, dar și corpul.

Ca serile răcoroase de toamnă petrecute la terasă, unde vei savura cafeaua sau ceaiul preferat, să nu-ți creeze disconfort, te poți înveli cu o pătură moale la atingere și călduroasă. Cu certitudine vei dori să prelungești aceste momente și să admiri natura, iar ca să-ți fie mai vesel, cheamă și prieteni sau vecini. Nu uita și lor să le oferi o pătură călduroasă.

Trecem acum la bucătărie. La METRO sunt expuse o varietate de electrocasnice de la mici la mari, unde vei putea alege orice îți dorești. Noi îți arătăm doar câteva dintre articole destinate bucătăriei.

Dacă a venit timpul să-ți schimbi aragazul sau să procuri o plită electrică cu un ochi ori cu două ochiuri, știi unde să vii. Mai mult, dacă îți place să gătești la cuptor, atunci la METRO poți găsi o gamă mare de cuptoare electrice simple sau cu grill. La fel, îți poți completa setul de tehnică culinară cu un multicooker, care, cu siguranță, te va ajuta să recreezi rețetele salvate de pe internet sau de la bucătari renumiți.

Nu ezita să procuri o tigaie în care gătitul să devină o plăcere, o pasiune. Cu toții știm că unele tigăi „obosesc”, iar mâncarea se lipește de suprafață, astfel deliciile tale devin dezmembrate până să ajungă în farfurie. Iată de ce îți recomandăm să procuri de la METRO această unealtă de gătit, întrucât suprafața tigăii este acoperită cu un material antiaderent și rezistent la diferite surse de căldură.

Dorești să-ți reînnoiești seturile de prosoape de baie? Dacă răspunsul e afirmativ, METRO îți oferă rafturi întregi cu prosoape de diferite modele și culori pentru fiecare membru al familiei.

La urmă îți propunem să testezi acasă un bec SMART LED. În set vine cu o telecomandă cu ajutorul căreia poți alege culoarea preferată. Astfel, vei putea crea diferită atmosferă în casă, în fiecare zi o nouă culoare. Dacă o să-ți placă acest experiment, vei putea să revii la METRO să cumperi mai multe astfel de becuri.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse le găsești în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Telegram