Dilema cadoului ideal. Cum să alegi un certificat – cadou potrivit?
Telegram

Ești în criză de idei cu ce cadou să mergi în vizită la o proaspătă mămică? Sau poate ai un micuț pe care trebuie să-l bucuri de sărbători, dar ești în dificultate dacă vei putea sau nu să-i alegi un cadou potrivit? Echipa celui mai mare magazin online pentru copii Mamico.md, îți oferă câteva sugestii despre cum să alegi și ce să alegi în calitate de cadou pentru cei mici, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Scenariul nr. 1: Cu ce să mergi în vizită la o proaspătă mămică?

Este lucru știut că o proaspătă mămică are nevoie de timp și atenție deosebită, iar atunci când mergi în vizită la ea, mai ales dacă acest lucru mai coincide și cu perioada sărbătorilor de iarnă, misiunea devine și mai complicată. Recomandarea este să ții cont de câteva necesități inerente acesteia:

  • Cât mai multe consumabilescutecele, șervețelele umede sau talcul pentru copii sunt doar câteva dintre „munițiile” fiecărei mămici, iar nevoia de ele este mereu acută. Poți opta pentru mărci precum Pampers sau Huggies, ori să alegi un certificat – cadou pentru o sumă nominală, cu care proaspeții părinți să-și suplinească stocurile. În așa fel, ești scutit de grija de a alege mărimea sau tipul produselor consumabile destinate bebelușilor.
  • Ce hăinuțe să aleg?– tendințele în această materie sunt extrem de variate, dar ține cont de o regulă simplă: mai puțin sofisticat, mai bine. Începe cu piese elementare, dar necesare, precum sunt seturile de body marca Carter’s. Acestea reprezintă piesa de rezistență a vestimentației unui bebeluș. Dacă ai dubii cu privire la dimensiuni sau gamă cromatică, atunci poți să apelezi la certificatele – cadou și să lași alegerea în seama părinților.

Scenariu nr. 2: Ce cadouri să pun sub brad?

Acest caz este universal, mai ales atunci când copiii te trag de mânecă și te întreabă constant ce le va aduce Moșul. Evident, în cazul copiilor de până la 7 ani, alegerea cadourilor ține atât de senzațiile lor, de vise și dorințe, cât și de necesitatea unor jucării interactive.

Optează pentru cărți de colorat, cărți puzzle sau jucării de baie, deoarece acestea au potențialul de a dezvolta aptitudinile cognitive, inventivitatea și creativitatea celor mici. Nu uita de jucăriile din lemn, care se vor încadra perfect sub brad și îl vor învăța pe cel mic să fie mai responsabil față de mediu.

Scenariu nr. 3: Vreau ceva mai serios!

Cu astfel de întrebări – recomandări, tot mai mulți clienți apelează pentru a alege un cadou mai „serios”. Și în acest caz, avem câteva sfaturi pertinente:

  • Investește în confortul celor mici– cumpără un cărucior care i-ar servi până în momentul când va prinde la piciorușe. Poți alege astfel de mărci precum Joie, Nuna sau Moni. Este oportun să verifici dacă cel mic are nevoie de un cărucior 2 în 1 sau 3 în 1, astfel încât să fie comod de exploatat și versatil.
  • Alege siguranța – la această categorie includem scaunele auto pentru copii, care permit transportarea comodă a acestuia, dar reprezintă și o prerogativă impusă de lege. Recomandarea în acest caz este să optezi pentru o marcă de calitate precum e Joie, Nuna sau BabyGo, deoarece acestea sunt adaptabile și longevive.

În cazul în care te sperie diversitatea formelor, culorilor sau dimensiunilor acestor feluri de cadouri, ori ești în dificultate de a alege ceva cu adevărat util, nu uita de opțiunea certificatelor – cadou de la cel mai mare magazin online pentru copii Mamico, cu care achiziția de daruri rămâne a fi o activitate plăcută și nu se transformă într-o corvoadă.

Telegram