Suntem oameni, nu roboți. Cum luptăm cu sindromul de burnout creativ, afli la Rockit Conference 2019
Gary Vaynerchuk a popularizat termenii de ”grind” și ”hussle”, dar cât este de sănătos și sustenabil să lucrezi non-stop?
Sindromul de burnout (suprasolicitare profesională) este o stare de epuizare emoțională, psihică și fizică tot mai frecventă într-o societate care pune valoare deosebită pe performanță și imagine publică. Persoanele din domenii creative, care implică lucrul cu oamenii sau o responsabilitate ridicată, se confruntă tot mai des cu oboseala cronica, stări de neajutorare, lipsă de productivitate sau energie și sentimentul de lipsă de control asupra situațiilor cărora ar trebui să le poată face față.
Vino pe 11 octombrie la Rockit Conference și află cum poți lupta cu starea de burnout creativ.
Anna Kuliberda: Humans not Robots. Where there is burnout, there is no innovationAnna face coaching pentru inovații sociale și este fondatoarea comunității împotriva burnout-ului în rândurile activiștilor – “The Radical Act of Self Care”. Prin perspectiva “Humans not Robots”, experta va explica de ce atunci când viața profesională invadează viața privată, nu mai există spațiu pentru inovații.
Elena Rudoi: Think goodElena face training şi coaching pentru dezvoltare personală utilizând abordarea sistemică, metaforele şi comunicarea cu inconştientul. Are formare în coaching sistemic şi master în psihologia comunicării. La Conferința Rockit 2019, Elena va conduce o sesiune de meditație ghidată cu 400 de participanți. E posibil? Hai să vedem!
Inovațiile sunt imposibile fără a investi în generațiile tinere. De aceea, în acest an la Rockit, studenții și elevii pot beneficia de bilete la un preț special de 200 de lei (-50 % de la prețul standard), prețul standard fiind în valoare de 400 de lei, iar în ziua evenimentului prețul biletului va fi de 500 de lei, preț care nu se aplică studenților sau elevilor.
Biletele pentru eveniment pot fi procurate aici.
Mai multă informație despre eveniment puteți găsi pe rockit.md.
Rockit Conference este organizat de către Academia Rockit și Digital Communication Network, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC).