5 RESTAURANTE LA NATURĂ, PERFECTE PENTRU PETRECERILE LA CARE POȚI VENI CU COPIII
Telegram

Atunci când tinerii aleg locația pentru nuntă sau cumătrie, pe lângă ospitalitatea, bucătăria și nivelul de deservire, criteriile de alegere ale restaurantului depind extrem de mult de prezența unui loc de joacă pentru copii. Este important ca localul să asigure nu doar multă distracție, dar și să garanteze siguranța celor mici.

De aceea, am decis să le venim în ajutor organizatorilor și să cercetăm pe îndelete ce oferă localurile din Chișinău și împrejurimi la acest subiect. Astfel încât venim mai jos un top din 5 restaurante pentru evenimente, care vor fi nu doar pe placul tinerilor, dar îi vor încânta și pe cei mici.

Cum a fost elaborată această listă?

Criteriile de selecție au inclus următoarele: dacă există un teren de joacă, un mini-Zoo, câteva balansoare și, desigur, feluri de mâncare pentru copii.

Astea fiind spuse, iată mai jos și lista cu restaurantele și locațiile pentru sărbători baby-friendly:

  1. La Bădiș

Fiind un restaurant cu istorie o de peste 20 de ani și cu renume în rândul turiștilor, este perfect atât pentru o masă în familie, cât și pentru o multitudine de alte evenimente. Acesta e localizat pe traseul Chișinău-Ungheni, km 32. Un aspect extrem de lăudabil este autenticitatea bucătăriei de aici, care se bazează doar pe ingrediente naturale, numai bune pentru cei mici, căci ei sunt extrem de sensibili la capitolul alimentație.

Mai mult chiar, bucătăria va fi și pe placul maturilor, cărora le va aminti de gustul autentic al mâncărurilor din copilărie. Restaurantul pune la dispoziție foișoare, terase acoperite, un spațiu deschis pentru petreceri, joacă și dans – iar pentru cei curioși, „La Bădiș” are și o mică grădină zoo, unde cei mici vor putea explora în voie multe specii de păsări și animale. Copiilor le place să descopere zona și împrejurimile, iar în apropiere de restaurant este și complexul Vatra care are de un teren de joacă imens și dispune de mult spațiu verde.

 

  1. Vila Etnică

Complexul „Vila Etnică”, amplasat în extrem de pitoreasca zonă a Orheiului Vechi, alături de satele Butuceni și Trebujeni, are în dotare restaurantul eco „La Butuc”. Pe lângă frumusețea locului, complexul pune accent pe confort, dar și pe mâncarea din produse locale.

Dotat cu un hotel pentru oaspeții care decid să rămână peste noapte – o idee foarte bună pentru familiile cu copii, care de obicei obosesc repede și au chef de somn, complexul are un muzeu și oferă un tur safari, fiind amplasat în apropiere de o rezervație naturală.

  1. Sky Land Camping & Resort

Un complex turistic aflat nu departe de Chișinău, în satul Hrușova, raionul Criuleni, care e dotat cu camere pentru oaspeți, piscină, restaurant, foișoare, zone de agrement și, desigur, un loc de joacă pentru copii, unde micuții vor putea explora în siguranță toate atracțiile create pentru ei.

Complexul permite organizarea petrecerilor pentru cei mici, unde ei se vor distra, iar maturii se vor putea relaxa la umbra și răcoarea copacilor.

  1. Vila Nouă

Fiind amplasat în Chișinău, acest local e potrivit pentru evenimente rafinate, dar și pentru petreceri de familie. Restaurantul are o experiență vastă, găzduind deja mii de evenimente din cele mai diverse.

E o alegere bună pentru evenimentele restrânse și intime, unde se pune accent pe calitate, nu pe cantitate, iar vara oaspeții mici ai restaurantului se pot bucura din plin de un teren de joacă spațios.

  1. Bardar Zoo Club

Chiar dacă specifice locației sunt activitățile de agrement, precum hipismul, plimbările în aer liber, excursiile sau vizitarea grădinii zoologice din dotare, complexul organizează și petreceri, și evenimente. Aflat în satul Bardar din raionul Ialoveni, pe traseul Chișinău-Hâncești, cei de la Zoo Club au o gamă largă de distracții pentru toți oaspeții și mai ales pentru cei mai mici.

Un mare avantaj este că Zoo Club oferă servicii mobile pentru evenimente, shooting-uri foto, iar copilul se poate juca cu diferite animale.

Dar pentru dumneavoastră ce anume contează la o un eveniment, atunci când veniți cu copii?

 

Telegram