Învață să stăpânești Optimizarea SEO, Google AdWords și Google Analytics în doar 5 săptămâni
Telegram

Tu, ca actual sau viitor antreprenor, atunci când decizi să creezi un site, nu o faci pentru ca așa a făcut vecinul sau să nu rămâi în urmă, nu pentru că e la modă, ci pentru că lumea caută produsul, serviciul, ori informația pe care o deții tu, iar site-ul te ajută să răspunzi la cererea utilizatorilor cu detalii și oferte atractive, de fiecare dată.

Totodată, nu putem ignora faptul că mediul online e arhiplin cu site-uri concurente, care oferă aceleași produse, servicii, informații ca și tine. Dacă îți dorești să te cunoască utilizatorii, ai nevoie ca site-ul tău să apară în Top 5 în rezultatele căutărilor.

Dacă nu știi cum să te evidențiezi, nu știi de ce site-ul tău nu este în clasamentul GOOGLE sau vrei să te implici mai mult în promovarea brandului tău, vino la cursul „Promovare în Google” ce unește 3 domenii: SEO, Google AdWords, Google Analytics.La curs vei afla multe lucruri interesante și utile despre ce instrument puternic și ce magnet pentru vânzări este site-ul tău, dacă știi să te folosești de pârghiile puse la dispoziție de către gigantul Google.

În calitate de speakeri vor participa:

  • Alina Hasnaș– expert SEO, fondatoarea agenției Seolitte, care se ocupă de promovare și digital marketing, având la bază optimizarea SEO a site-urilor.
  • Tudor Plăcintă– specialist certificat Google AdWords, fondatorul Școlii Google AdWords, fondatorul companiei Boomerang.
  • Radu Luţa– expert certificat Google Analytics, Google AdWords.

 

La curs vei afla:

–      ce este SEO, când a apărut şi de ce;

–      cum să fii ușor de găsit în motoarele de căutare;

–      cine sunt și de unde vin utilizatorii la tine pe site;

–      cum optimizezi conținutul de pe site;

–      cum să sporești rapid traficul pe website și cum să atragi mulți clienți;

–      ce instrumente de promovare sunt cele mai eficiente pentru afacerea ta;

–      cum sporești vânzările în mediul virtual;

–      de cât timp ai nevoie pentru a vedea primele rezultate ale optimizării SEO;

–      și multe alte detalii care vor transforma afacerea ta online în numai 5 săptămâni.

Optimizarea site-urilor aduce rezultate și te vei convinge de asta, după ce vei pune în practică cunoștințele obținute de la modulul de SEO. Vei deveni mai conștient de necesitatea optimizării continue a site-ului tău, a monitorizării evoluției traficului și a revizuirii periodice a strategiei de optimizare și promovare.

De asemenea, vei înțelege când și cum să folosești instrumentele oferite de Google AdWords. Și, mai ales, acest curs te va ajuta să înțelegi cât de importantă este măsurarea continuă a rezultatelor obținute în mediul online pentru a putea lua decizii corecte și eficiente.

Dacă știi mai multe decât concurentul tău, ești literalmente în avantaj, pentru că îți întărești poziția, ești „înarmat” cu tehnici și instrumente eficiente și lucrative, care, puse în aplicare, îți vor aduce trafic organic și vânzări.

Află și tu cum obții vânzări online cu ajutorul promovării de tip SEO și Google AdWords, frecventând cursul de 5 săptămâni, începând cu data de 21 August, în fiecare marţi și joi, între orele 18:30 şi 21:00. Iar dacă, din orice motiv, nu ești satisfăcut de informațiile obținute, primești înapoi absolut toți banii investiți.

Locurile sunt limitate, rezervă un loc până în data de 31 iulie pentru a beneficia de reducerea early birdşi fii printre cei 15 norocoși ce vor beneficia de acest curs unic prin volumul de informație oferită.

Telegram