Începe un curs individual de tranzacţionare cu Double Case şi devino trader de succes
Telegram

Educaţia financiară este un domeniu slab dezvoltat în Republica Moldova, cei într-adevăr interesați alegând să se informeze din numeroasele cărţi care apar necontenit în librăriile din ţară. Totuşi, informarea despre educaţie financiară din cărţi nu înseamnă şi aplicarea cunoştinţelor în realitatea cotidiană. Compania Double Case, partenerul oficial pe teritoriul Moldovei a brokerului internaţional PELLIRON încearcă de ani buni să promoveze şi să instruiască generaţii bine informate şi adaptate la modificările economice curente, precum și să citească și ghidească tendințele noi.

Compania oferă posibilitatea de a începe un curs individual de tranzacţionare pe piaţa valutară. Cursul este destinat tuturor care doresc să dobândească rapid aptitudini şi cunoştinţe, prin aplicarea cărora poţi deveni un trader de succes în timp record.

Cum este organizat cursul?

Programul de instruire este absolut personalizat şi se întocmeşte conform cerinţelor celui care îl urmează. Astfel, fiecare participant va beneficia de un instructor profesionist, care timp de 2 ore, în fiecare zi, vă va învăţa totul despre tranzacţionarea corectă şi piaţa valutară timp de 10 zile.

Cursul este cuprins din două părţi: partea teoretică şi partea practică. Partea teoretică vă va învăța să citiți trenduri și să înțelegeți legitățile de pe piața Forex. Partea practică oferită de Double Case se va baza pe manevrarea cu un cont activ, tranzacţionarea având loc în timp real, ceea ce va aduce un câştig bănesc real şi va permite ca informațiile cunoştinţele însuşite să fie testate imediat.

5 motive să te înscrii la curs:

  • interacţiunea cu persoane bine motivate şi experimentate din domeniul financiar, la nivel internațional
  • învăţarea celor mai importante lecţii pentru afaceri, la capitolul: finanțe
  • cunoaşterea oportunităţilor oferite de către compania Pelliron şi Double Case
  • abordarea individuală a fiecărui participant
  • alegerea propriilor active pentru tranzacţionare şi obținerea câştigurilor reale.

Programul de instruire vă va dezvolta capacitatea de a înţelege corect cum funcţionează piaţa valutară şi va reprezenta o bază solidă de început a carierei dvs. Nu ratați şansa de a vă iniţia în profesia viitorului cu Double Case în Chișinău!

Telegram